Domivosport - bazár, servis, požičovňa, výkup športových potrieb.

- Lyže, bežky, snowboard, elektrobicykle, lyžiarske a cyklo oblečenie -


ℹ️ Kde nás nájdete? Levická 7, Nitra
⏰ Otváracie hodiny: Pondelok až piatok od 9 do 18:00 hod., sobota od 9 do 14:00 hod.
? Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
? web/eshop: www.domivosport.sk/

Lyžovanie je obľúbený zimný šport. Každoročne lákajú zjazdovky náročných lyžiarov. V posledných rokoch rastie počet nových začínajúcich lyžiarov, ktorých tento šport nadchne. Aby bolo lyžovanie zábavou, je potrebné mať správne lyžiarske vybavenie. Samozrejme najdôležitejšie sú lyže. Potrebujete tiež kvalitné oblečenie, ktoré vás udrží v pohodlí a teple aj počas horších poveternostných podmienok. Dobré lyže sú však základ lyžovania. Lyže musia byť správne vybrané a nastavené, aby ste si lyžovanie užili v pohodlí a lyžovanie bolo tiež bezpečné.

Áno, lyžovanie môže byť drahé, takže chápeme, že viacerí chcú ušetriť. Ale skúsení lyžiari vám prezradia malé tajomstvo.

Požičovňa jazdených lyží na celú sezónu je trend, ktorý sa k nám dostal z Alpských krajín. Na začiatku sezóny si vyberiete nové lyže, ktoré sú zvolené podľa vašich individuálnych preferencií.

Rôzne lyžiarske štýly si vyžadujú rôzne typy lyží. Rovnako treba zohľadniť aj iné faktory, ako napríklad výšku a váhu. Ale späť k výhodami požičania lyží na celú sezónu.

TIP: Ani Vás už nebaví kupovať deťom každý rok nové lyže a lyžiarky? Zapožičajte si pre nich výstroj na celú zimnú sezónu a už nemusíte nikdy viac kupovať tu správnu veľkosť.

Na vybrané lyže si zvyknete, môžete objavovať ich vlastnosti. Správne zvolené lyže vám umožnia lyžovanie na vami zvolenom teréne. A najmä počas horších snehových podmienok alebo vo voľnom teréne vám nové kvalitné lyže pomôžu jednoduchšie zvládať rôzne nástrahy.

Vypožičané jazdené lyže sú cenovo dostupné pre každého. Každú sezónu môžete lyžovať na kvalitných jazdených lyžiach za zlomok ich ceny. Nie je to fantastické!

Domivosport.sk ponúka okrem zapožičania lyží kompletný servis. Na jednom mieste si požičiate všetko potrebné pre lyžovanie.

Užite si tohtoročnú lyžovačku na požičaných jazdených lyžiach s Domivosport.sk

Skidomivo