Aktuálne z rekonštrukcie Univerzitného mosta.

Práce prebiehajú na chodníku na ľavej strane mosta (smer Chrenová) - súvisia s prekládkou vodovodu. Demontuje sa postupne zábradlie a pouličné osvetlenie. Po ukončení sa práce presunú na chodník na opačnej strane mosta.


Dopravné obmedzenia koncom augusta

Dopravné obmedzenia nastanú po skončení výstavy Agrokomplex, ktorá trvá do 25. augusta. Nasledujúci deň začne pracovať firma, ktorá bude riešiť svetelnú signalizáciu. Súbežne sa začnú zrezávať ostrovčeky pri Centro Nitra a celý úsek sa vyznačí dopravným značením. Tie práce by mali potrvať 2 až 3 dni.

Následne sa pristúpi k uzávierke mosta - uzatvorená bude polovica, prejazdná bude druhá polovica len v smere na Chrenovú. Po troch mesiacoch príde k výmene a most bude prejazdný smerom do centra.

Najťažšie chvíle tak čakajú Nitru na konci prázdnin resp. na začiatku školského roka. Za predpokladu, že sa situácia nezmení.

Ešte by som chcel upozorniť verejnosť, že Mesto Nitra nemá dosah na rekonštrukciu mosta, tú vykonáva Slovenská správa ciest.


Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019) Rekonštrukcia Univerzitného mosta aktuálne + informácie o uzávierke (4. júl 2019)



Zdroj: Nitralive.sk