V piatok 3.augusta na skvelej Havana Párty v Rio Disco Pube

Leto je časom exotických zážitkov, ohnivej zábavy a horúcich rytmov, ktoré prebudia vašu zmyselnosť a vášeň. Nechajte sa vtiahnuť do roztancovanej atmosféry priamo zo srdca Havany, kde na každom kroku znie hudba a ľudia žijú skromne, no naplno. V latinsko-americkom rytme vás v piatok 3.augusta rozhýbe na skvelej Havana Párty v Rio Disco Pube obľúbený tanečník Erik Ňarjaš!

Máte chuť užiť si skvelú atmosféru plnú tanca a kubánskeho temperamentu a ešte k tomu vyhrať aj atraktívne ceny? Potom určite nezmeškajte jedinečnú Havana párty v piatok 3.augusta v Rio Disco Pube, ktorá vás vtiahne do jedinečného víru žeravej latinsko-americkej túžby a tanca. Pod taktovkou skúseného tanečníka Erika Ňarjaša si navyše môžete s ostatnými zabávajúcimi zmerať svoje tanečné sily a vyhrať. Ak neviete tancovať, nevadí – známy tanečník vás to hravo naučí!

Erik Ňarjaš


Pre všetkých, ktorí sa nechajú zlákať ohnivými rytmami a prídu zabojovať o čo najväčší potlesk divákov v bare, je pripravená fľaša kubánskeho rumu Havana Club a originálne DVD so školou spoločenského tanca. Skutočne lákavé sú však ceny pre víťazný pár, ktorý sa v každom meste bude môcť tešiť z hodnotnej elektroniky Sony a získa aj 10 denný tanečný kurz v štúdiu Erika Ňarjaša! Viac informácií o ďalších termínoch, mestách a baroch, v ktorých si môžete prísť zatancovať v horúcom latino štýle, nájdete aj na fanúšikovskej stránke www.havana-club.sk

Príďte sa zabaviť a užite si skvelú Havana párty!

Zdroj: PR článok