Beton Road Show v Nitre, súťaž o drink

Koľko je podôb nefalšovanej letnej pohody s blízkymi, v toľkých obmenách môžete spoznať aj osviežujúci Beton. Nedajte letným horúčavám šancu a znovuobjavte cool spojenie toniku a legendárnej horko-sladkej chuti Becherovky, ktorých dokonalú harmóniu v novom šate podčiarkuje aj sviežosť citrusov, či moderný závoj uhorky. Buďte pripravení, pretože Beton sa tieto prázdniny chystá až k vám!

Beton Road Show - 22. a 23. júla na kúpalisku Na Sihoti v Nitre

Leto je časom nádherných chvíľ strávených spoločne s rodinou, priateľmi a známymi. Podeľte sa teda o lahodnú sviežosť - pripravte Beton na americký štýl vo veľkom džbáne na rodinnej oslave, grilovačke či garden párty s priateľmi u vás doma. Do džbánu jednoducho nalejte Becherovku Original, pridajte tonik, vložte kocky ľadu a na doladenie chuti i pre potešenie oka plátky citróna alebo uhorky. Servírujte v štýlových vysokých pohároch a veselú dovolenkovú atmosféru máte zaručenú. Svojou univerzálnosťou a jednoduchosťou je Beton priam predurčený, aby ste sa o jeho osviežujúcu chuť podelili!

BETON

Počas horúcich prázdninových dní Beton prináša ten pravý dovolenkový relax aj na obľúbené miesta vášho oddychu. V rámci unikátnej dvojmesačnej Beton Road Show tak vyrastú malé oázy pohody, v ktorých si v príjemnej atmosfére môžete prísť vychutnať osviežujúci Beton, no tiež naučiť sa niečo o jeho príprave od profesionálov a navyše si aj zasúťažiť o zaujímavé ceny. Na vlastnej koži to môžete zažiť už 22. a 23. júla na kúpalisku Na Sihoti v Nitre i 3. a 4. augusta v Bare Hrádza na Duchonke!

Aktuálne informácie o termínoch a lokalitách Beton oáz nájdete aj na fanúšikovskej stránke Becherovky. Chýbať nebudú ani fotky a videá z road show, či súťaž o originálne obrandované krčahy. Nezabudnite preto stlačiť „Páči sa mi“ a naladiť sa na sviežu Beton vlnu počas celého leta!

Súťažná otázka: čo znamená názov BETON?

Odpoveď posielajte na emailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

* Súťaž trvá do 19. júla 2012, 3 z Vás vyhrajú kupón na plný džbán drinku BETON a to na nitrianskom kúpalisku Sihoť na akcii BETON Road Show v dňoch 22. a 23. 7. 2012.


Zdroj: PR článok