Nová telocvičňa na Hlbokej ulici na Čermáni bola dnes slávnostne odovzdaná do užívania. Na otvorení sa zúčastnili žiaci ZŠ Cabajská, ktorí budú telocvičňu využívať, zástupcovia školy a predstavitelia mesta. Otvorenie sme avizovali v článku 9. októbra.

Telocvičňa bola postavená na mieste starej telocvične, ktorá v roku 2016 vyhorela. Mesto schválilo peniaze na výstavbu novej telocvične ešte v roku 2015, jej realizácia však stála až do roku 2018. Od postavenia v roku 2018 čakala hala na otvorenie. Podľa zverejnených informácií mal byť problém so stavebným povolením.

Fotogaléria

Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená Nová telocvičňa na Hlbokej ulici slávnostne otvorená



Zdroj: Nitralive.sk