Jaguar v Nitre doplní k aktuálne vytvoreným 1500 miestam ďalších 850 pracovných miest, a to najmä vo výrobných prevádzkach, ako napr. operátor, mechatronik, automechanik, autoelektrikár, inšpektor kvality, retušér, alebo údržbár.

Zamestnancom sľubuje odmeňovací balíček, ktorý zahŕňa základnú tarifnú mzdu, kompetenčný príplatok, mesačný bonus do 15%, 13-sty plat, sociálny program, kvalitný zaškoľovací proces a kontinuálne vzdelávanie, ako aj možnosti kariérneho postupu.

Nových zamestnancov chce spoločnosť hľadať pomocou kampane v rádiách, printoch, na internete a tiež na náborových podujatiach.

Podujatie v Mlynoch

Jedno z nich sa bude konať v sobotu 2. februára v čase od 11:00 do 14:00 hod. v OC Mlyny v Nitre. Jeho súčasťou bude Deň dievčat, ktorý JLR organizuje v spolupráci so Súkromnou strednou odbornou školou polytechnickou DSA Nitra.

Program: kariérne poradenstvo, ukážka práce s reálnym robotom FANUC, skladanie predmetov podľa vlastných návrhov na 3D tlačiarni či jazda so špeciálnym minivozidlom. Vystavené bude aj Land Rover Discovery, ktoré medzi prvými zišlo z našej výrobnej linky v septembri minulého roku.

Zámerom akcie je priblížiť štúdium technicky orientovaných odborov na SSOŠP DSA a sľubný kariérny potenciál v automobilovom priemysle nielen pre mužov, ale aj pre ženy, veď napr. v Jaguar Land Rover máme až 30% celkový podiel žien, zároveň aj podporiť prínos duálneho vzdelávania.

Mechatronik Mlyny 2. február 2019