Od minulého týždňa boli v rámci projektu Dúhové bývanie v Nitre otvorené dva vzorové byty

Od minulého týždňa boli v rámci projektu Dúhové bývanie v Nitre otvorené dva vzorové byty. Nachádzajú sa v žltom bytovom dome na Potravinárskej ulici č. 16 v dvoch úpravách – jednoizbový byt v stvárnení „štandard“ a dvojizbový byt v stvárnení „štandard plus“. Pre klientov a potenciálnych záujemcov sú k dispozícii v pracovných dňoch od 14. do 18. hodiny a cez víkendy či počas sviatkov od 10. do 15. hodiny. Developerom projektu je finančná skupina PROXENTA, ktorá do projektu dodnes investovala približne 3 milióny eur.

Dúhové bývanie - štartovacie byty v Nitre: fotogaléria z výstavby

Klienti Dúhového bývania majú pri kúpe bytu k dispozícii službu „vyhotovenie interiéru“. Vybrať si môžu dva nezávislé balíky, pričom oba sú k dispozícii v dvoch úpravách, a to „štandard“ a „štandard plus“. Vyhotovenie si môže klient objednať u developera, ktorý mu odovzdá hotový byt na kľúč už do 45 dní od podpisu zmluvy o dielo. Všetky vzorky materiálov a farieb sú k dispozícii na nahliadnutie vo vzorových bytoch.

Vzorový byt - Dúhové bývanie

BALÍK A – DVERE, PARKETY, KÚPEĽŇA

Tento balík je k dispozícii pre klientov už od 2 990 eur pri úprave štandard a od 3 490 eur pri úprave štandard plus vrátane DPH. Klienti si môžu vybrať z desiatich typov laminátových parkiet a piatich typov dverí s rôznym spracovaním vnútornej výplne a až v šestnástich farebných dekoroch. Oba štandardy kúpeľní sú k dispozícii v piatich farebných variáciách a ich kombináciách, ktoré si klienti môžu vybrať na základe rôznych dizajnových návrhov kúpeľňového štúdia.

BALÍK B – KUCHYŇA

Kuchyňu je možné objednať si v úprave štandard už od 1 690 eur a v úprave štandard plus od 2 490 eur vrátane DPH. K dispozícii je výber z 24 druhov dekorov a dvanástich pracovných dosiek. Cena je vrátane spotrebičov značky Ariston s 5-ročnou zárukou (elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra).

Všetky štyri bytové domy, dokončené v rámci prvej etapy Dúhového bývania, už majú svoju adresu, sú riadne skolaudované a zapísané na listoch vlastníctva. V rámci prvej fázy tak bolo postavených spolu 88 jedno- aj dvojizbových bytov určených na komerčný odpredaj. Do dnešného dňa je predaných viac ako 33 percent z nich. K bytvým domom je na novom sídlisku riadne dokončená prislúchajúca technická vybavenosť, komunikácie a parkoviská.

Medzi najväčšie pridané hodnoty radia súčasní klienti kvalitu výstavby, praktické dispozičné riešenie bytov, ale aj nízke mesačné prevádzkové náklady na bývanie, ktoré sú už od 60 eur mesačne. Povšimnutiahodným je určite aj riešenie parkovacích státí. Každý byt má v cene pridelené svoje parkovacie miesto. Majitelia bytov sa teda vyhnú tradičným problémom s parkovaním na sídliskách v Nitre.

O PROJEKTE

Dúhové bývanie je komplex siedmich bytových domov v Nitre na sídlisku Čermáň. Každý z nich je identifikovateľný svojou farbou, pričom spoločne tvoria farby dúhy. Komplex sa nachádza v blízkosti centra mesta a je určený predovšetkým ako štartovacie bývanie pre mladých ľudí. Svojím štandardom a charakterom spĺňa všetky predpoklady súčasného moderného bývania. Samostatne fungujúce obytné domy sú odovzdávané do užívania postupne, a to formou predaja do osobného vlastníctva. Byt je možné zakúpiť si ako holobyt alebo si ho nechať za príplatok dostavať do zvoleného štandardu. Stavebné práce na projekte sa začali v máji 2013, pričom prvá etapa výstavby bola ukončená už v decembri toho istého roku. V rámci nej sa dokončili prvé štyri bytové domy zo siedmich – žltej, zelenej, bledomodrej a tmavomodrej farby. V každom postavenom dome je 22 bytov, z toho 11 jednoizbových a 11 dvojizbových. V druhej etape k nim pribudnú aj domy vo zvyšných farbách dúhy, a to červený, oranžový a fialový.

Viac informácií o projekte nájdete na www.duhove-byvanie.sk

Finančná skupina PROXENTA pôsobí na slovenskom a českom trhu už od roku 2009. Za toto obdobie sprostredkovala svojim klientom konzervatívne investície do partnerských a vlastných projektov vo výške viac ako 100 miliónov eur. PROXENTA, SE je sprostredkovateľom konzervatívnych investičných príležitostí. Zameriava sa najmä na investície do korporátnych dlhopisov a zmeniek, predovšetkým tých, ktoré sú emitované v rámci finančnej skupiny PROXENTA. PROXENTA Finance, o.c.p., a.s., je obchodníkom s cennými papiermi, ktorý poskytuje investičné služby a vedľajšie služby na Slovensku a v Českej republike. PROXENTA Private Equity, s.r.o. zastrešuje realizáciu investičných projektov spadajúcich do portfólia skupiny PROXENTA a je emitentom pre zmenkový program v rámci skupiny. PROXENTA Bohemia, s.r.o. je emitentom pre dlhopisový program skupiny PROXENTA a zastrešuje realizáciu investičných projektov na území Českej republiky.

www.proxenta.sk

Fotogaléria


Zdroj: PR článok