Počas majstrovstiev sveta v hokeji (10.-26. mája 2019) budú pre fanúšikov pripravené oficiálne fanzóny. Okrem oficiálnych fanzón v Bratislave a Košiciach, kde sa šampionát koná, pripravil Slovenský zväz ľadového hokeja pre fanúšikov ďalších päť Kaufland fanzón slovenského hokeja. Nezabudlo sa ani na Nitru - fanzóna bude na Svätoplukovom námestí. Otvorená bude vždy hodinu pred prvým zápasom a končiť bude hodinu po poslednom zápase.

Fanzóna v Nitre bude stáť už dnes večer, otvorená bude od piatka 10. mája.


Fanzóna Nitra 2019 program

Fanzóna Nitra 2019 Fanzóna Nitra 2019 Fanzóna Nitra 2019 Fanzóna Nitra 2019 Fanzóna Nitra 2019 Fanzóna Nitra 2019 Fanzóna Nitra 2019


Na čo sa môžu fanúšikovia tešiť?

"Fanúšikovia zažijú vo fanzónach slovenského hokeja koncerty slovenských interpretov, moderované vstupy a rozhovory so známymi ľuďmi z hokejového prostredia, súťaže a samozrejme live prenosy zo všetkých slovenských zápasov na svetovom šampionáte. Pripravená bude aj interaktívna zóna s aktivitami pre starších, či detská zóna pre tých najmenších s maskotom majstrovstiev sveta Macejkom. Každý fanúšik sa bude môcť vyzbrojiť aj dresmi, šálmi a ďalším oblečením v stánku s merchandisom slovenského hokeja," informuje SZĽH na svojej webovej stránke.

Link na FB udalosť


Fanzóna hokej 2019



Zdroj: SZĽH, Ambulant.sk - vizuál fanzóny