Bosen Group
Bosen Group je značka kvality, dôvery a profesionality vo svete nehnuteľností.

Spoločnosť Bosen Group nadväzuje na dlhoročné skúsenosti v oblasti predaja a poskytovania služieb na realitnom trhu. Aktuálne pôsobíme už skoro na celom území Slovenskej republiky.

V roku 2022 sme sprostredkovali viac ako 239 obchodov s celkovým obratom cez 32 000 000 €. Výsledkom kvalitne vykonanej práce sú kladné referencie spokojných klientov a obchodných partnerov.

1. júna 2023 otvárame pobočku Bosen Group Nitra na adrese Rezidencia Tabáň, Piaristická 16 s presvedčením, že každý zákazník si zaslúži individuálny prístup, profesionálne riešenia a potrebu lepších a transparentnejších služieb na realitnom trhu.

Čím vynikáme v porovnaní s našimi konkurentmi?

Naším kľúčovým rozlišovacím znakom je jednoznačne náš individuálny prístup a hlboké pochopenie potrieb našich klientov. S presvedčením sa domnievame, že prvotriedna realitná služba nezahŕňa iba prezentáciu atraktívnych fotografií nehnuteľností, ale tiež zručnosť v komunikácii a efektívne riešenie problémov.

Naše ambície siahajú ďalej - usilujeme sa o budovanie dlhodobých vzťahov so svojimi klientami, čo nám umožní poskytovať im najvyšší štandard servisu pri každom kroku ich životnej púte. Týmto spôsobom dokazujeme, že nás nielen zaujíma aktuálny stav, ale aj budúcnosť našich klientov a ich spokojnosť.

Ponúkané služby:

Sprostredkovanie predaja
Sprostredkovanie nájmu
Agent kupujúceho
Právny servis
Komplexné finančné služby
Výkup nehnuteľností
Property management
Concierge servis
Ocenenie nehnuteľností
Služby pre developerov

Marketing:

Foto a video nehnuteľností
Dronové zábery
3D virtuálna prehliadka
Homestaging
Virtuálny homestaging
Open house
Online marketing
Offline marketing

Využite náš nadštandardný zákaznícky servis, ktorý Vám poskytne pocit istoty a spokojnosti a dohodnite si termín na bezplatnú konzultáciu trhovej ceny Vašej nehnuteľnosti.

Tešíme sa na spoluprácu

Váš Bosen Nitra Team
www.bosen.sk

Bosen Group