Ubytovanie u Forgácha Jelenec Vám ponúka možnosti ubytovania v krásnom prostredí pod hradom Gýmeš. Rekreačné ubytovanie vhodné pre rodiny s deťmi, školy, škôlky, športové kluby. Okrem ubytovania poskytujeme možnosť stanovania a kempovania. Hostia majú k dispozícií napojenie karavanu na elektrickú energiu. Plocha na kempovanie je trávnatá s asfaltovou cestou.

V prípade záujmu zabezpečíme prenájom spoločenských priestorov vhodných na usporadúvanie firemných ako aj rodinných akcií. Uzavretý areál v blízkosti lesa, v tichej lokalite je ideálny na rekreáciu po náročných dňoch. Na svoje si prídu aj milovníci prírody, nakoľko okolie ponúka rozmanité možnosti voľno časových aktivít.


Kontakt: Obec Jelenec, Hlavná 126 Tel.č..: 037/7764950 Mobil: 0944 591 880 E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Web stránka
Web stránka megaubytovanie
Facebook stránka




Súťaž o Víkendový pobyt v apartmáne domček pre 2 osoby v hodnote 100 € prebieha dňa 8.10.2020 od 10:00 hod. na našej FB stránke Nitralive.sk


VÝHERCU zverejníme na tomto mieste po 20:00 hod.


Detaily súťaže a zoznam výhier v tomto článku.

* Facebook nemá voči súťažiacim žiadne záväzky. Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená, spravovaná, ani nijako inak spojená s Facebookom.