Úprava a filtrácia vody sa stáva v nevyhnutnosťou v našom modernom životnom štýle. Je na každom z nás ako si skvalitníme vodu vo svojom obydlí. Marlus Group Vám svojimi skúsenosťami a s výhľadom do budúcnosti vie nájsť najvhodnejšie riešenie pre filtráciu a úpravu vašej vody.

Hľadáte riešenie ako upraviť pitnú vodu?

Máte studňu a v nej znečistenú vodu?

Navrhneme Vám najvhodnejší spôsob filtrácie a úpravy vody za účelom skvalitnenia života a zníženia vysokých prevádzkových nákladov spôsobených poškodením spotrebičov v domácnosti , nákupom balených vôd a stým spôsobenú stratu času a vznikom veľkého množstva odpadu. Našim cieľom je poskytnúť vám všetko čo potrebujete vedieť o filtrácii a úpravách vody a nájsť pre vás najvýhodnejšie riešenie.

Je zrejmé, že dopyt po balených vodách narastá, ale stojí vynaložená cena naozaj za to? Získate skutočne lepšiu vodu za svoje peniaze?

Balené vody, v dôsledku niekoľkých faktorov, nie sú jednoznačne čistejšou a zdravšou alternatívou k vode z vodovodu. Balené vody sú strašne drahé, v porovnaní s nákladmi za liter vodovodnej vody. Ak máme na výber iba medzi vodovodnou a balenou vodou, voda z vodovodu je výrazne hospodárnejšia a v mnohých prípadoch je zdravšou voľbu. I cez toto tvrdenie, tečúca voda nezostáva bez problémov.

Stále obavy o kvalitu a bezpečnosť vody z vodovodu podnecujú nárast celého priemyslu s balenou vodou. Domáca filtrácia a úprava vody je najmodernejší spôsob za účelom skvalitnenia života a zníženia vysokých nákladov spôsobených nákupom balených vôd.

Marlus filtre na vodu vám pomôžu dosiahnuť optimálnu kvalitu vody pre vašu potrebu.
Skúseností s úpravou vody od roku 1994, +15 000 predaných zariadení na úpravu vody, 10 technikov po celej SR.

Štúrova 155, Nitra (areál firmy KARTEL)
Vzorková predajňa otvorená od 7:00 do 15:30 hod.
Hotline: 0905 644 330
email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

FB stránka
web stránka

Marlus Nitra


Súťaž o Balíček: sprchové pračkove filtre, sprchové hlavice, soľ do umývačky, ozonátor do chladničky prebieha dňa 16.9.2020 od 10:00 hod. na našej FB stránke Nitralive.sk


VÝHERCOM sa stáva: Tomas Provocateur Babiak. Gratulujeme.


Detaily súťaže a zoznam výhier v tomto článku.

* Facebook nemá voči súťažiacim žiadne záväzky. Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená, spravovaná, ani nijako inak spojená s Facebookom.