- Kto sme a čo chceme -

Je tomu už asi 25 rokov, čo som ako 10 ročný chlapec prvý krát ochutnal pizzu. Upiekla ju kamarátova babka. Vzhľad ani chuť ma nijak zvlášť neočarili a ja som si v tej chvíli povedal, že s pizzou nikdy kamaráti nebudeme . To známe klišé "nikdy nehovor nikdy" platilo aj v mojom prípade, pretože paradoxne začína už piaty rok, čo pre Vás pečieme Vašu obľúbenú pizzu.

Naše Domča_pizza_burgre bistro sa zrodilo na platforme donáškovej služby Pizza Domča, ktorá sídlila neďaleko v obci Tovarníky od roku 2015 sme Vám vozili naše dobroty priamo k dverám.

S nutnosťou konkurencieschopnosti a priblíženiu sa k Vám sme sa rozhodli na jeseň 2019 našu prevádzku presťahovať do súčasných priestorov a rozšíriť našu ponuku o domáce burgre.

No a čo chceme? V Prvom rade sme chceli vytvoriť pre Vás také prostredie, v ktorom sa budete cítiť príjemne, nakoľko sídlime v priestoroch bývalého cukrovaru prispôsobili sme interiér nášho bistra do industriálneho štýlu. A v neposlednom rade chceme zanechať vo Vás naším jedlom taký dojem, ktorý Vás bude nútiť sa k nám vrátiť opäť. Veríme, že sa nám to podarí.

PRAJEME DOBRÚ CHUŤ

Adresa: Odbojárov 297, 95501 Topoľčany

web stránka
FB stránka

Domca pizza burgre Domca pizza burgre Domca pizza burgre


Súťaž o 2x poukážku na konzumáciu v hodnote 25 € prebieha dňa 3.9.2020 od 9:00 hod. na našej FB stránke Nitralive.sk

VÝHERKYŇOU sa stáva: Vlada Zelenay. Gratulujeme.


Detaily súťaže a zoznam výhier v tomto článku.

* Facebook nemá voči súťažiacim žiadne záväzky. Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená, spravovaná, ani nijako inak spojená s Facebookom.