Ahojte Občania Nitry, chcela by som Vás pozvať do našich novo otvorených priestorov v Parku na Sihoti. V areáli Biskupského hostinca sa nachádza historická budova bývalej Starej vodárne. Zanechali sme pôvodný názov, takže ju môžete nájsť pod názvom "Stará vodáreň". Táto úžasná nadčasová budova toho skrýva veľmi veľa aj keď z vonku tak ešte nevyzerá, tak neváhajte a vstúpte. Budova je robená pre Vás, pre Váš rozvoj a aktivity.

Nájdete tu – 5,5m lezeckú stenu, robíme rôzne kurzy či už pre deti alebo deti a rodičov, tak isto pre skúsených lezcov. Pre nadšencov Pohybu, je tu k dispozícii Pohybovo- Tanečné štúdio. V tejto miestnosti sú pravidelne hodiny Jógy, Fit Dance, Tabata Step, Body Forming, Cvičenia pre mamičky a deti, konajú sa tu rôzne Workshopy, semináre.

Pre nadšencov umenia je tu tvorivá časť, kde sa uskutočňujú tvorivé dielne pre Deti aj dospelých. Workshopy, prednášky, detské oslavy a mnoho ďalších kreatívnych akcií.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia hudobného umenia. V podzemnej miestnosti sa nachádza Hudobné štúdio s plnou výbavou. V tejto miestnosti sa hrajú aj divadelné predstavenia, premietajú filmy.

Všetky miestnosti sú multifunkčne využiteľné a sú tu hlavne pre Vás a vaše aktivity, rozvoj. Tak neváhajte a pustite sa do toho!!! Tešíme sa na Vás a prejeme veľa úspechov. Za Starú vodáreň, s pozdravom Bc. Michaela Morvayová.

Všetky informácia Vám rada poskytnem na:

Bc. Michaela Morvayová
tel.: 0915 520 711
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
web: www.staravodaren.sk
FB: www.facebook.com/staravodaren/


Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti Stará Vodáreň: kultúrno-zábavné centrum v parku na Sihoti



Zdroj: mm