Zábavná improvizačná šou v podaní známych slovenských hercov mieri do nitrianskeho amfiteátra. Populárna zostava zaimprovizuje dvadsiateho júla, lístky sú už dostupné v predpredaji na MaxiTicket.sk.

Partička je od roku 2009 známa televízna relácia a zábavná šou, ktorá spočíva v improvizácii niekoľkých hercov, z ktorých ani jeden dopredu netuší, čo sa bude diať. Herci divákov zabávajú hraním rôznych hier, ktoré im majú poriadne skomplikovať situáciu a je len na nich, ako si v danej chvíli poradia. Práve toto spontánne divadlo robí z Partičky jedinečné predstavenie, ktoré sa nedá nacvičiť, ani zopakovať.

Celý chod programu diriguje moderátor − zadávateľ tém, ktorý tiež výrazným dielom prispieva k úspechu predstavenia. Na svojom stole má zvonček, ktorým spúšťa a ukončuje dianie hier, moderátor je režisérom celého programu.

Nitra sa môže tešiť na hereckú zostavu, ktorú tvorí Daniel Dangl, Peter Sklár, Michal Kubovčík, Róbert Jakab a Lukáš Latinák. Hudobno-zábavné improvizačné posedenie sa koná už 20.07.2019 o 19:00 v Amfiteátri Agrokomplex v Nitre.

Predpredaj lístkov je dostupný na https://vstupenky.maxiticket.sk/particka-nitra-2019.