Peniaze by mal organizátor začať vracať ešte pred Vianocami

Ľudia, ktorí si zakúpili vstupenky na koncert hudobnej skupiny Olympic pozor!!!

Posielajte žiadosti o vrátenie finančných prostriedkov spolu s preskenovanými vstupenkami na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Každú Vašu žiadosť spracujeme a budeme Vás spätne kontaktovať ohľadom vrátenia peňazí. Bohužiaľ, ešte nemáme vysporiadané všetky finančné prostriedky a riešime to s pomocou našich právnikov. Vrátiť peniaze teda nebudeme vedieť všetkým, čo sa teraz prihlásia. Zvyšní poškodení od nás obdržia zmenku na danú sumu, ktorá im bude vyplatená ihneď, ako sa nám podarí získať zvyšná časť peňazí. Veríme, že teraz uspokojíme aspoň časť z Vás a že sa nám celá nepríjemná situácia podarí doriešiť.

Pre doplnenie informácií chceme ešte zverejniť, že v piatok, 14.12.2012 bola uzatvorená dohoda s Mestom Nitra, ktorou prišlo k vysporiadaniu všetkých zmluvných záväzkov medzi Mestom Nitra a organizátorkou koncertu, čím preberáme plnú zodpovednosť za vyrovnanie vzťahov s klientmi. To znamená, že Mesto Nitra nezodpovedá za odškodnenie občanov a každý, kto si zakúpil vstupenky na predajnom mieste v NISYSe, Štefánikova trieda č. 1, v Nitre bude priamo odškodnený nami.

ORGANIZÁTORKA KONCERTU

Mail sa však vrátil s nasledovnou informáciou

Peniaze, ktoré sme mali k dispozícii na vrátenie žiaľ už boli vyčerpané. Zvyšných poškodených budeme odškodňovať hneď, ako sa dorieši situácia so skupinou Olympic, ktorá vzala od nás 5000€ , nevystúpila a peniaze nevrátila. Momentálne je to v právnom riešení. Preto Vás chcem vyzvať, aby ste zaslali vstupenky na adresu: Ľubica Rychtrová-L&L production, Klokočova 733 Hnúšťa, 98101. a obratom Vám bude zaslaná zmenka na sumu v akej hodnote pošlete vstupenky. Alebo je druhá možnosť, počkať na druhú výzvu prostredníctvom médií a potom opäť kontaktovať a žiadať peniaze cez e-mail.