Nitra objektívom členov Fotoklubu Nitra

Nestihli ste si pozrieť výstavu fotografií o Nitre v Krajskom osvetovom stredisku? Nevadí, máte možnosť to napraviť od 2. do 20. februára 2012 v Galérii Mlyny na 1. poschodí v priestore ART & Wifi zóny.

Nitra vystavuje Nitru



Pôvodný článok z dňa 25.11.2011

Fotoklub Nitra organizuje v dňoch od 24.11. do 15.12. 2011 v priestoroch Krajského osvetového strediska výstavu fotografií pod názvom Nitra vystavuje Nitru. Témou expozície je mnohotvárnosť Nitry zachytená objektívom miestnych fotografov. Cieľom fotografov bolo zachytiť atmosféru života v Nitre počas celého roka v rôznych ročných obdobiach.

Na slávnostnej vernisáži, ktorá prebehla vo štvrtok, sa okrem vystavených autorov prezentovala aj tvorba ostatných členov klubu. Prezentáciu doplnil svojím príspevkom fotograf-cestovateľ Stanislav Szenczi, ktorý prostredníctvom fotografií predstavil prítomným návštevníkom život v Jemene.

Viac ako 60 fotografií si návštevníci môžu prezrieť každý pracovný deň od 10.00 do 17.00, okrem utorka. Naplánovaná je ale aj expozícia v priestoroch Obchodného centra Mlyny, kde sa fotografie dostanú začiatkom budúceho roka.

Fotogaléria

Zdroj: Nitralive.sk