Predajňa spoločnosti Lidl na Ďurkovej ulici na Párovciach je definitívne natrvalo zavretá. Potvrdila nám to spoločnosť Lidl. Predajňa bola mimo prevádzky od februára 2024, kedy nás Lidl informoval o plánovanej modernizácii predajne. Termín otvorenia vtedy nebol známy. Obyvatelia Nitry však v diskusiách hovorili o problémoch so statikou a úplnom konci prevádzky. Majiteľom budovy je spoločnosť DATA-ZDROJ, a.s.

Z budovy boli v auguste odstránené všetky reklamné nápisy. Nitrazdroj nám ešte v stredu 7. augusta odpovedal, že s Lidlom stále rokujú.

Zamestnancov presunuli do iných predajní

"Predajňu potravín Lidl na Ďurkovej ulici v Nitre sme sa rozhodli natrvalo zatvoriť nakoľko náš nájomný vzťah sa skončil. Zamestnankyne a zamestnanci doteraz pracujúci v tejto predajni budú ďalej pôsobiť v iných našich nitrianskych predajniach", informoval portál Nitralive.sk pán Tomáš Bezák, Vedúci úseku komunikácie LIDL.

Nahradí Lidl predajňu?

"Máme aj naďalej vpláne rozširovať našu sieť a byť čo najbližšie k našim zákazníkom, preto intenzívne skúmame vhodné lokality aj v meste Nitra", dodal Bezák.



Zdroj: Nitralive.sk