Projekt Epicentrum 2

Projekt Epicentrum 2 vznikol na základe myšlienky spojiť a profesionálne odprezentovať na jednom CD rapové kapely z Nitry. CD by malo mať formu klasickej výberovky známych aj menej známych ľudí, ktorí aktívne pôsobia a tvoria v oblasti rapovej hudby.

Epicentrum 2 banner

PODMIENKY:

• do projektu Epicentrum 2 sa môže zapojiť každý, kto je z Nitry a okolia

• skladby posielajte vo formáte mp3

• skladby musia byť kvalitne nahraté, to znamená aj hudba aj akapela (v prípade ak skladba bude vybratá na výberovku Epicentrum 2, budú o tom inerpret alebo skupina oboznámení, v prípade ak nedostanete spätnú odpoveď, znamená to, že vaša skladba nie je na dobrej úrovni a nebude uverejnená na výberovom CD. V prípade nutnosti nie je problém odpovedať dotyčnému interpretovi na otázky, prípadne vysvetliť prečo sa tak rozhodlo)

• každá skladba, ktorá bude zaradená na výber Epicentrum 2 musí mať BECKUP. To znamená, že keď sa bude robiť final master musí ju interpret ešte obratom poslať rozdelenú v stopách, aby sa prípadne dala ešte upraviť. Ak interpret nebude mať zálohu MP3-jky v podobe rozdelenia v stopách, skladba nebude môcť byť zverejnená na výberovke Epicentrum 2

• náklady na nahrávanie skladieb si interpreti financujú sami, Obraz nás RECORDS neposkytuje finančnú podporu na nahrávanie

• konečný termín posielania nahrávok na náše-mail je marec 2011

KAM POSLAŤ NAHRÁVKY?

Hlavná e-mailová adresa je Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

:::Súťaž o CD Epicentrum 2:::

Do ktorého roku siaha história projektu Epicentrum? Odpoveďe posielajte emailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.