Neexistuje výhodnejšia hypotéka ako tá, s 0% úrokovou sadzbou. Najmä v dnešných časoch, kedy úroky na hypotékach rastú raketovou rýchlosťou, sa to zdá ako sen. No ten môže byť pre niektorých z vás realitou. Ale iba ak sa rozhodnete pre bývanie v novom nitrianskom projekte Púpavy Hviezdoslav. Ten ako prvý na Slovensku prichádza s revoločnou Garantovanou hypotékou s 0 % úrokom na prvé 3 roky bývania. A tomu hovoríme bývanie jedna báseň.

Púpavy Hviezdoslav v Nitre sa od začiatku prezentujú ako projekt, ktorý zmení úroveň bývania v našom meste. Projekt, ktorý prináša to najlepšie z prémiových rezidenčných projektov, no tieto „vychytávky“ robí dostupnejšími oveľa širšej skupine obyvateľov túžiacich po bývaní jedna báseň. Celkom v tomto duchu je aj ponuka Garantovanej hypotéky s 0 % úrokom, ktorú developer prináša ako prvý na Slovensku.

Ako hypotéka s 0 % úrokom funguje?
Vyberiete si svoj byt v projekte Púpavy Hviezdoslav, podpíšete rezervačnú dohodu a k tomuto bytu dostávate benefit v podobe Garantovanej hypotéky s 0 % úrokom. Po kolaudácii projektu a odovzdaní bytu môžete hneď začať bývať a až od toho momentu začínate splácať svoju hypotéku. Keďže však máte garantovaný úrok 0 %, využívate túto výhodu celé 3 roky od nasťahovania. To vo finále znamená, že vás nové a vaše vlastné bývanie pravdepodobne výjde ešte lacnejšie, ako keby ste niekde v podnájme čakali, kým úrokové sadzby opäť padnú.

Takúto sumu usporíte za 3 roky!
Zoberme si kalkulačku a vyjadrime si to v peniazoch: predstavte si, že by ste potrebovali hypotékou vykryť 170 000 €, čo je 80 % z ceny bytu a hypotéku by ste si vzali na 25 rokov. Po kolaudácii a odovzdaní bytu by ste celé 3 roky splácali iba 567 €. Ak by ste však mali hypotéku s úrokom 4,5 % (čo je bežná aktuálna úroková sadzba na hypotekárnych úveroch), platili by ste splátku vo výške 945 € mesačne. Oplatí sa však byť rýchly, táto finančne výhodná ponuka je však limitovaná len pre vybraný počet klientov.

Potrebujete viac dôvodov pre Púpavy Hviezdoslav?
Nech sa páči, je ich oveľa viac. Priestranné byty, väčšina s balkónom, lodžiou alebo dokonca záhradkou, veľké francúzske okná, ale aj moderné technológie kúrenia a chladenia, ktoré šetria prírodu aj peňaženku – to všetko je už v základnej cene bežného bytu. Také stropné kúrenie a chladenie je najkomfortnejšie, nehlučné, ekonomicky výhodné, energeticky málo náročné a pritom aj pre zdravie optimálne zabezpečenie teplotnej pohody v byte, a to v lete aj v zime. Rozumné a dobre zariaditeľné dispozície bytov majú praktické riešenie, pri ktorom je kúpeľňa oddelená od WC. Unikátnym dispozičným riešením pri niektorých typoch bytov je vchod do kúpeľne zo spálne, pričom samostatné WC je prístupné z chodby má aj umývadlo.

Veľa miesta pre zeleň a život vonku
Nehovoríme pritom iba o zelených strechách, ktoré sú moderným trendom a prinášajú do miest zeleň tam, kde chýbala. Okrem nich si v Púpavách Hviezdoslav užijete život v exteriéri aj vo vlastnom byte aj najbližšom okolí. Balkóny a lodžie sú vo využiteľnej veľkosti, ktorá umožňuje rozšíriť obytný priestor bytu o exteriér. Priam luxusný exteriérový priestor ponúkajú k strešným bytom terasy s výhľadom na Nitru a k prízemným bytom zasa záhradky a predzáhradky, na ktoré pokojne umiestnite napríklad aj bazén pre deti. A pretože Púpavy Hviezdoslav budú celou novou švrťou, myslelo sa aj na detské ihriská, množstvo zelene, alebo aj komunitné záhradky. Bývanie jedna báseň získate aj vďaka parkovaniu v podzemnej garáži aj na vonkajších miestach, alebo bohatej občianskej vybavenosti hneď za rohom, na skok od úplného centra mesta, no aj v dosahu prírody neďalekého lesoparku.

Vizualizácie

Púpavy Hviezdoslav, vizualizácie Púpavy Hviezdoslav, vizualizácie Púpavy Hviezdoslav, vizualizácie Púpavy Hviezdoslav, vizualizácie Púpavy Hviezdoslav, vizualizácie Púpavy Hviezdoslav, vizualizácie Púpavy Hviezdoslav, vizualizácie Púpavy Hviezdoslav, vizualizácie

Vizualizácie

1i byt


2i byt


3i byt