Kozmetika značky Eveline Cosmetics je všeobecne známa po celom svete. Ponúka viac ako 700 rôznych produktov, ktoré pomáhajú spotrebiteľom udržiavať prirodzenú krásu a mladosť pleti. Kozmetická značka bola založená v roku 1983 v Poľsku. Výrobky sa dodávajú do viac ako 70 krajín sveta, vrátane Saudskej Arábie, Taiwanu, USA, nehovoriac o európskych krajinách. Všetky produkty Eveline Cosmetics prechádzajú prísnou kontrolou výroby. Laboratóriá vyvíjajú nové technológie na výrobu kozmetiky, využívajú všetky moderné poznatky z oblasti kozmetológie. Značka spolupracuje s najväčšími spoločnosťami na výrobu prírodných surovín, napríklad Henkel-Konzern (Nemecko), Herbapol (Poľsko), Rocher (Francúzsko), Lankom. Eveline Cosmetics sa riadi heslom: „Vysoká kvalita za nízku cenu“.

Krása a starostlivosť sú základom mladosti a zdravia

Sortiment značky Eveline Cosmetics je veľmi rôznorodý a má viac ako 700 druhov produktov, ktoré môžeme rozdeliť do niekoľkých skupín:

  • podľa veku;

  • podľa účinku;

  • podľa oblasti použitia.

Výrobky na starostlivosť o pleť sa môžu používať takmer od plienok. Sortiment výrobkov pre deti: výživný detský krém s harmančekom, ktorý je možné použiť pre dojčatá a mlieko na ochranu pred slnkom pre deti s filtrom SPF 50, ktoré je odolné voči vode a piesku.

Séria s názvom Gold Lift Expert obsahuje niekoľko exkluzívnych produktov so sérovým krémom s 24 karátovým zlatom určených pre ženy rôzneho veku:

  • spevňujúci krém-sérum pre ženy 40+;

  • multi-výživové pre ženy nad 50+;

  • krém proti starnutiu pre dámy 60+.

Nanotechnológie umožnia okamžité pôsobenie a preniknutie krému do hlbokých vrstiev pokožky a aktívne pôsobenie počas dňa. Zloženie obsahuje: aquaporíny, vitamín A, morské riasy Laminaria, bambucké maslo.

Kozmetika na tvár a telo

Značka sa špecializuje na výrobu kozmetických produktov určených na starostlivosť o pokožku tváre a tela. Kozmetika od Eveline Cosmetics je vysoko kvalitná a zodpovedá klasickým trendom líčenia. Každá skupina obsahuje všetky potrebné produkty pre vysoko kvalitný make-up.

Kozmetika je rozdelená podľa určenia na:

  • tvár;

  • oči;

  • pery;

  • nechty.

Produkty na tvár zahŕňajú make-up, podkladové bázy, krémy a púdre. Produkty na líčenie očí zahŕňajú tiene, očné linky, ceruzky, tiene na obočie, maskary atď. Palety na obočie môžu pomôcť vytvoriť efekt microbladingu. Na pery sú určené rúže, lesky, balzamy a kontúrovacie ceruzky rôznych odtieňov. Na nechty sú určené laky, prostriedky na kutikulu a výrobky na starostlivosť o nechty.