Relax park Agrokomplex bol pre verejnosť otvorený v auguste 2019. Ponúkol nové možnosti oddychu a zábavy pre rodiny v Nitre. Park bol však naposledy otvorený v roku 2020, odvtedy čaká na svoj osud. Dôvodom sú nevyriešené majetkoprávne vzťahy týkajúce sa pozemkov na ktorých park stojí. Park nemá ani stavebné povolenie, ani kolaudačné rozhodnutie. Ide teda o čiernu stavbu.

Aká je teda budúcnosť parku?

“Aktuálne stále prebieha konanie o vydanie stavebného povolenia, kde je potrebné doložiť viaceré dokumenty, dátum ukončenia nie je AXNV známy”, informovala portál Nitralive.sk Ing. Katarína Moravcová, vedúca oddelenia marketingu a komunikácie.

Čo všetko je stále možné nájsť v Relax parku a kde sa vlastne nachádza?

Vstup do parku je cez vchod B3 z Akademickej ulice. Nachádza sa v krásnej lokalite pri jazierkach. Ide o neobjavenú a neznámu oblasť Nitry pre značnú časť obyvateľstva. Rozloha parku je 2000m2. V okolí sú vybudované asfaltové cesty/chodníky. V parku nájdeme ohniská na opekanie, futbalové ihrisko, ihrisko pre plážový volejbal/bedminton, detské ihrisko. Počas otvorenia bolo možné si zapožičať aj športové potreby (lopty, rakety). Otvorený býval počas víkendov a výstav. Pri jazierku je pekná letná terasa.

Veríme, že raz bude park znovu otvorený a ponúkne svoje možnosti obyvateľom Nitry.

Ako to vyzerá v parku v júni 2024?

Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024 Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024 Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024 Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024 Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024 Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024 Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024 Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024 Relax park Agrokomplex Nitra, jún 2024



Zdroj: Nitralive.sk