Už na budúci piatok 8. júla od 18:30 sa v nitrianskom Amfiteáter pod Zoborom stretnú na jednom pódiu najväčšie hviezdy slovenskej opernej, rockovej a folklórnej scény. Prichádza veľkolepá folklórno-symfonická hudobná show FOLKLÓR VO FRAKU. počas ktorej na seba na jednej scéne "narazia" čerstvá Slovenska ro(c)ka Katarína KNECHTOVÁ, 5 násobný zlatý slávik Peter CMORÍK, operní sólisti Miroslav DVORSKÝ, Adriana KUČEROVÁ a Filip TÚMA, ako populárny folklorista Štefan ŠTEC a moderátor a herec Štefan SKRÚCANÝ.

Monumentálny zvuk tomuto "hudobnému súhvezdiu", z viac ako 150 hviezdami, dodá orchester SLOVENSKÍ SYMFONICI, kapela SOKOLY a spevácky zbor LÚČNICA a pod taktovkou špičkového dirigenta Adriana KOKOŠA.

Diváci tohto mimoriadneho hudobno-astronomického úkazu sa určite potešia aj z vystúpenia nitrianskeho speváckeho zboru Dúha a detského folklórneho súboru Borinka, ktorí majú v Nitre a okolí mnoho verných fanúšikov.

Všetci účinkujúci sa na toto jedinečné podujatie veľmi tešia a prisľúbili divákom, že spravia maximum aby napriek letnej noci zažili zimomriavky z krásneho umeleckého zážitku a hrdosti na krásu slovenskej hudby.

Ak máte radi slovenské ľudové piesne a chcete si ich vypočuť v naozaj veľkolepých hudobných úpravách, tak si koncert FOLKLÓR VO FRAKU v Nitre nesmiete nechať ujsť! #folklorvofraku #koncert #nitra #amfiteater #folklor #orchester #lucnica #katarinaknechtova #petercmorik #filiptuma #miroslavdvorsky #adrianakucerova #stefanskrucany #stefanstec #sokoly

Vstupenky kupujte na: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/folklor-vo-fraku-nitra-2022-07-08/

Koncert Folklór vo fraku