Nechajte sa vtiahnuť do príjemnej atmosféry plnej inšpirácií, chutí a vôní tých najlepších prísad na dokonalú svadbu.

Pod historickou strechou krásnej Synagógy v Nitre Vám prinášame deň plný úsmevov, ochutnávok a ukážok z toho najlepšieho, čo nesmie chýbať na dokonalej svadbe. Do tanca nám zahrajú ľudoví muzikanti, svadobná kapela, klavirista i DJ. Večnú lásku budúcich mladomanželov zapečatíme pohárom chutného prosecca či vínka a život si osladíme lahodným zákuskom. A čo na záver? Tradičné čepčenie mladej nevesty ;)

Na nitrianskej svadbe je prvá nitrianska lokálna svadobná výstava vyslovene zameraná na vkusných lokálnych svadobných dodávateľov. Uskutoční sa v sobotu (26.02.2022) v nitrianskej Synagóge od 10.00 do 20.00 hodiny. Veríme, že sa na nej každý návštevník bude cítiť kúzelne a odíde s množstvom nápadov a dohodnutých detailov na jeho budúcu svadbu. Nejedná sa o "masovku", ale o príjemnú a štýlovú malú výstavu, ktorá má skôr pripomínať príjemne sobotné stretnutie priateľov a blízkych.

Organizácia výstavy Na nitrianskej svadbe je pod taktovkou St.Kristof a Lucie Krištofíkovej, ktorá je majiteľkou tohto nitrianskeho krajčírstva. Keďže je výstava vyslovene lokálne orientovaná, pod ochranné krídla si celú akciu vzalo Mesto Nitra, ktoré ochotne sprístupnilo nádherné priestory historickej Synagógy v Nitre. Nápad na zorganizovanie trošku INej svadobnej výstavy, než na aké sú ľudia zvyknutí z obrovských veľtrhov, vznikol približne pred dvomi rokmi. No čo čert nechcel, cestu plánom skrížil strašiak menom Covid. Neprajné podmienky však obrátili vo svoj prospech a získali cenný čas na vycibrenie všetkých detailov.

Čo všetko môžete na výstave očakávať? V skratke všetko, čo je potrebné na organizovanie svadby. Výstavu sme naplánovali tak, aby bol celý deň plný príjemných momentov. Počas dňa budú s malými prestávkami hudobné vstupy, o ktoré sa postará Dj, ľudoví muzikanti, svadobná kapela a klavirista. Ako sme spomínali, hlavným klincom programu bude ukážka klasického čepčenia nevesty, ktorú sme naplánovali na 19.00 hodinu. K dispozícii máme samozrejme aj večne usmiateho moderátora, ktorý medzi hudobnými vstupmi bude postupne predstavovať všetkých vystavovateľov. Keďže ideme presne podľa oficiálnych opatrení, celá výstava bude v režime OP. Pri vstupe Vás privítajú veselé hostesky. Dievčatá majú za úlohu načítavať všetky covid pasy a skontrolovať každého návštevníka, aby dodržiaval nariadené opatrenia a podmienky vstupu. K dispozícii máme aj šatňu, ak by mali návštevníci záujem si odložiť svoje kabáty. Nakoľko sa jedná o nultý ročník, rozhodli sme sa návštevníkom sprístupniť výstavu zdarma. Predsa len sme už obmedzení niektorými nariadeniami, tak nech aspoň vstup neodradí žiadneho potenciálneho návštevníka.

A na koho sa môžete na výstave tešiť? Dokopy máme nasledovných 27 vystavovateľov: St.Kristof, ČinČin Prosecco Van, Vladimír Vojtela Photographer, Playground, LHP Muzika, Kvety FLORIN, Chateau Malanta, Pianista Peter Zbranek, LULA Chef, Branko Photographer, Fotobúdička, Valéria Fogadová Ilustrácie, PD Mojmírovce, Diamantis s.r.o., Prosecco Bar, Dekoratívne osvetlenie, BRAWO cakes, Svadobný salón Soirée, Penzión DOLINA, BonBon, Dj Fero Adamík, Veterán na svadbe, La Donuteria, LK klobučníctvo, Salón Miracles, Barbershop 30, CREART production, plus večer ukončí čepčenie formácia Ľúbosť.

Veríme, že sa nultý ročník prvej lokálnej nitrianskej svadobnej výstavy Na nitrianskej svadbe bude všetkým páčiť a že sa do budúcna stane pravidelným spestrením nitrianskych kultúrnych akcií.

Touto cestou Vás všetkých veľmi radi pozývame a na všetkých Vás sa tešíme už túto sobotu, 26.02.2022, v Synagóge v Nitre na výstave Na nitrianskej svadbe ;)

Na nitrianskej svatbe 2022