Už túto sobotu od 9,00 hod. by sme vás radi opäť privítali na jesennom Nitránskom rínku, ktorý sa už po siedmykrát uskutoční na Svätoplukovom námestí. Mimo zaujímavých predajcov a chutných rínkových špecialít, sme pre vás pripravili aj bohatý kultúrny program, kde sa predstavia mladí hudobníci, divadelníci a tanečné zoskupenia.

10,00 hod. - Band of dream –hudobné vystúpenie talentovaných žiakov ZUŠ
11,00 hod. - Alexandra Drevová – hra na akordeón
14,30 hod. - Tribal Trident Dance (vystúpenie a workshop tanca 4 kultúr)
15,30 hod. - Divadielko Maťo – Ministerstvo nápadov (divadielko pre deti)
17,00 hod. - Sematam (hudobné vystúpenie)

Organizátori podujatia manželia Pavol a Katarína Obertášoví za občianske združenie Nitrafiesta pozývajú všetkých, aby zavítali v sobotu na námestie a svojou účasťou podporili šikovných a kreatívnych ľudí z celého Slovenska a zároveň si našli čas na stretnutie a príjemné posedenie s priateľmi. Aj preto sa Nitránsky rínek stáva pomaly rodinnou tradíciu, čomu sme veľmi radi.

Toto podujatie je realizované s finančnou podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja. Projekt podporilo Mesto Nitra v grantovom programe Mením Moje Mesto, v spolupráci s Nitrianskou komunitnou nadáciou. Tento projekt sa uskutočnil aj vďaka finančnej podpore Nadácia ZSE.. Poďakovanie tiež patrí mediálnym partnerom tohto podujatia za propagáciu Nitránskeho rínku. Takže v sobotu sa všetci vidíme na rínku priatelia.

Príďte si na rínku nájsť ten svoj priestor pre stretnutia a zážitky so svojimi priateľmi.

Zoznam predajcov jarného Nitránskeho rínku nájdete TU

Link na FB udalosť