Od 20. marca do konca mája 2023 prebiehala rekonštrukcia časti chodníka na Mostnej ulici. Kvalita odvedených prác je však mizerná. Už niekoľko mesiacov je možné sledovať postupné uvoľňovanie dlažobných kociek, na niektorých miestach je dlažba poškodená, časti z nej sú preč.

Oslovil som mesto Nitra cez hovorcu Tomáša Holúbeka s otázkou či mesto práce reklamuje. "Reklamáciu sme zaslali zhotoviteľovi. Momentálne čakáme na jeho vyjadrenie k vzniknutému problému. V každom prípade podnet určite budeme riešiť", odpovedal hovorca.

Zrekonštruovaný chodník na Mostnej nevydržal ani rok, dlažba je uvoľnená a poškodená Zrekonštruovaný chodník na Mostnej nevydržal ani rok, dlažba je uvoľnená a poškodená Zrekonštruovaný chodník na Mostnej nevydržal ani rok, dlažba je uvoľnená a poškodená Zrekonštruovaný chodník na Mostnej nevydržal ani rok, dlažba je uvoľnená a poškodená Zrekonštruovaný chodník na Mostnej nevydržal ani rok, dlažba je uvoľnená a poškodená Zrekonštruovaný chodník na Mostnej nevydržal ani rok, dlažba je uvoľnená a poškodená



Zdroj: Nitralive.sk