Presun na vytúžené miesto oddychu môže trvať hodiny. V plnom aute, autobuse či vo vlaku naviac neexistuje veľa možností, ako si ho skrátiť. Ak ale vlastníte smartfón či tablet s mobilným internetom a doma máte digitálnu televíziu od SWANu, všetko môže byť úplne inak.

Aplikáciu SWAN MULTIMEDIA si nainštalujete do zariadenia s iOS alebo Androidom, aktivujete v menu digitálnej televízie a hneď môžete začať sledovať živé televízne vysielanie aj na cestách. Práve váš mobil alebo tablet sa tak možno stane doslova hitom v celom dopravnom prostriedku. Už vás viac nebudú mátať dlhé nudné cesty autobusom.

Živé vysielanie je ale len jednou z funkcií aplikácie. Veľakrát sa stáva, že z rôznych príčin nemôžete sledovať svoju obľúbenú reláciu. Práca, koníčky, stretnutia s priateľmi – so SWANom ich môžete pokojne uprednostniť a epizódu svojho seriálu dopozerať večer. Stačí si vybrať jednu z relácií v 7 dňovom TV archíve, ktorý je takisto súčasťou aplikácie SWAN MULTIMEDIA.

Ešte viac funkcii

Využite aj funkciu Dopozerať neskôr. Čo predstavuje? Bola navrhnutá špeciálne pre chvíle, keď vás pri sledovaní programu niečo vyruší. Aby ste nezmeškali najlepšiu časť filmu – jednoducho si ho môžete zastaviť a dopozerať napríklad na veľkej obrazovke televízora alebo na tablete.

Ak vám tablet ešte chýba, čítajte ďalej

Páči sa vám myšlienka sledovania televízie na cestách, ale nemáte vhodné zariadenie? Iba teraz môžete od SWANu získať úplne nový iPad mini, na ktorom je vďaka kvalitnému displeju sledovanie doslova zážitkom. O iPad si môžete zasúťažiť v technologickom Súboji regiónov, ktorý SWAN organizuje na Facebooku. Okrem odmeny v podobe iPadu môžete zabojovať aj za celý rodný kraj. Pozvite aj priateľov a známych a premeňte celú súťaž na zábavný večer vzájomného porovnávania svojich síl!


Zdroj: PR článok