V stredu 18. septembra 2013 o 19:00 hod. v Staromestskej čajovni v Nitre

Príďte stráviť príjemný hudobno-literárny večer do Staromestskej čajovne, ktorá sa nachádza v Nitre na ulici Kupecká 6. Svoju sviežu a nekonvenčnú tvorbu Vám v stredu 18. septembra 2013 o 19:00 hod. predstavia mladé autorky a mladí autori:

Lucia Bizarretová – študentka žurnalistiky na FF UKF v Nitre, autorka kníh Izba s oceľovými roletami (2012), Dva kríže na krku (2013) a e-knihy Press the button X (2013). Publikovala v domácich i zahraničných časopisoch. Niekoľko jej básní bolo preložených do angličtiny a poľštiny. Zakladateľka a šéfredaktorka momentálne už zaniknutého časopisu iLeGaLiT.

Alexandra Kazlovová – študuje žurnalistiku na FF UKF v Nitre. Je autorkou viacerých blogových projektov. Svoju tvorbu zatiaľ nepublikovala, no v „šuflíku“ má odloženú detskú rozprávkovú knihu O ponožke s fínskym vzorom (2010) a niekoľko poviedok pre dospelých.

Mário Drgoňa – študent nitrianskeho konzervatória, folkový pesničkár, ktorý píše texty prevažne v češtine, ale i po slovensky. Tento raz sa nepredstaví so svojou hudbou, ale s literárnou tvorbou. Podobne ako texty jeho piesní, aj básne tvorí väčšinou v českom jazyku.

Lucas Perny – študuje kulturológiu na FF UKF v Nitre, je experimentálny hudobný skladateľ, hráč na bicie nástroje a i. Vydal sólové albumy Psychedelic Winterland (2009), Psychedelic Springland (2011) a The Rondel (2013). Pôsobil v rôznych hudobných formáciách a spolupracoval s významnými osobnosťami slovenskej hudobnej scény.

Na podujatí si budete môcť zakúpiť obe knihy Lucie Bizarretovej a taktiež CD albumy Lucasa Perného. Vstup je voľný, všetci ste srdečne vítaní.

Hudobno-literárny večer v Staromestskej čajovni


Zdroj: luciabizarretova.wordpress.com