Spoločnosť ARRIVA NITRA a.s. a jej dcérska spoločnosť NITRAVEL s.r.o. pripravili v spolupráci s Mestom Nitra a Nitrianskym samosprávnym krajom pri príležitosti Európskeho týždňa mobility viacero noviniek a prekvapení.

Od 16. do 22. septembra budú krátkodobé predplatné lístky na mestskej doprave v akciovej cene len za polovicu. 24-hodinový cestovný lístok ta stojí namiesto 2 € len 1 €. Týždenný cestovný lístok len 4 € miesto obvyklých 8 €.

Cestovné lístky predá každý vodič mestskej hromadnej dopravy v Nitre, pričom nie je potrebné vlastniť žiaden preukaz alebo čipovú kartu. Krátkodobé predplatné lístky platia 24 hodín, resp. 7 kalendárnych dní na neobmedzený počet ciest v rámci mestskej hromadnej dopravy v Nitre.

Historické jazdy počas Dňa bez áut ZDARMA
Spestrením záveru týždňa mobility bude mimoriadna premávka historických autobusov, ktoré sa verejnosti predstavia na vložených spojoch linky MHD č. 32 z Klokočiny na Chrenovú v nedeľu 22. septembra 2013 popoludní.

1. Súťaž o kredit na čipovej karte

V termíne od 16. do 22. septembra si dobite čipovú kartu alebo predplatný cestovný lístok v hodnote minimálne 10 eur a doklad o dobití vhoďte do zbernej schránky na ktoromkoľvek obchodnom mieste alebo v sídle spoločnosti ARRIVA NITRA a.s. Spomedzi všetkých odovzdaných dokladov budú v pondelok 23. septembra 2013 vyžrebovaní traja výhercovia, ktorí získajú kredit alebo predplatný lístok v hodnote 90, 50 a 20 eur.

2. Tancovanie na tyči a v sieti v autobusoch počas Týždňa mobility – súťaž o reklamné predmety ARRIVA a voľný vstup na pole dance

„HÝB SA!“ je heslom tohtoročnej tanečnej aktivity v autobusoch MHD v Nitre:
Tancujúce dievčatá sa budú presúvať autobusmi mestskej dopravy v Nitre počas Týždňa mobility a predvedú tanečné kreácie populárneho POLE DANCINGU. Tento rok k pole dancu pribudne ďalšia novinka FLY FIT – tanec v sieti. V autobusoch to možno uvidíte po prvýkrát!

Foť a natáčaj! Ak nám pošleš fotografiu alebo video z tancovania našich dievčat v autobuse počas týždňa mobility, dostaneš sa do zlosovania o hodnotné ceny – reklamné predmety spoločnosti Arriva a voľné vstupenky na pole dance v štúdiu Chiqui pole dance alebo Fly Fit v Nitre.

Posielaj na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

3. Súťaž pre deti – Haló autobus, Haló Arriva- výstava detských prác v autobusoch

Obrázky na tému Haló autobus, haló Arriva posielajte do 31.októbra 2013 buď

- poštou na adresu: Štúrova 72, Nitra 949 44
- prineste osobne do diskusného stánku počas Týždňa mobility od 16.9.-20.9.2013 každý deň od 12:00 do 16:00 (pondelok a piatok pred OC Mlyny, utorok a štvrtok na AS v Nitre, v stredu na pešej zóne pred Nisysom)
- prineste osobne na obchodné miesto spoločnosti ARRIVA (Autobusová stanica Nitra, Tržnica Nitra).

Diskusný stánok ARRIVA - NITRAVEL

Na základe skúseností z minulého roku sa v uliciach Nitry znova objaví diskusný stánok, kde budú mať záujemcovia možnosť oboznámiť sa s prostredím verejnej dopravy či zamestnancom spoločnosti priamo položiť alebo odkázať svoje názory, pripomienky či podnety. Tentoraz bude jeho umiestnenie putovné, a tak ho bude možné nájsť pred OC Mlyny, na pešej zóne či na autobusovej stanici.

Umiestnenie diskusného stánku počas TM

v dňoch 16.9. – 20.9.2013:

Pondelok 12:00 – 16:00 pred OC Mlyny
Utorok 12:00 – 16:00 na Autobusovej stanici v Nitre
Streda 12:00 – 16:00 na pešej zóne pred Nisysom
Štvrtok 12:00 – 16:00 na Autobusovej stanici v Nitre
Piatok 12:00 – 16:00 pred OC Mlyny

Podrobnejšie informácie o jednotlivých aktivitách budú priebežne spresňované na internetových stránkach www.nitravel.sk a www.arrrivanitra.sk


Zdroj: ARRIVA Nitra