Po takmer roku od otvorenia supermarketu Tesco v OD Prior Nitra reťazec privíta zákazníkov v poradí už v treťom obchode v meste pod Zoborom. Nový supermarket s rozlohou vyše 1 000 m2 otvorilo Tesco 12. mája 2022 v čerstvo otvorenom nitrianskom nákupnom centre Promenada. Zákazníci sa môžu tešiť nielen na novinky v ponuke, ale aj inovácie, na ktoré sú v Tesco obchodoch zvyknutí, ako napríklad samoobslužné pokladne či službu Scan&Shop Mobile.

„Tesco otvorením ďalšej predajne potvrdzuje svoju dlhodobú stratégiu rozvíjať biznis na Slovensku a prinášať zákazníkom aj naďalej ich obľúbené výrobky za dostupné ceny vo všetkých regiónoch. Zákazníci sa môžu v novom supermarkete v Nitre tešiť na široký sortiment vyše 7 000 výrobkov vrátane produktov od lokálnych dodávateľov,“ prezrádza Martin Kuruc, generálny riaditeľ Tesca na Slovensku.

Ide o tretiu predajňu reťazca v meste pod Zoborom. Tesco v Nitre prevádzkuje od roku 1999 aj prvý hypermarket otvorený na Slovensku a od júna minulého roka supermarket v OD Prior. Nový supermarket Tesco sa nachádza na prízemí nákupného centra Promenada na nábreží rieky Nitra. Obchod bude otvorený sedem dní v týždni od pondelka do nedele od 7.00 hod. do 21.00 hod. Lokalita je dostupná pre návštevníkov peši, autom, MHD aj bicyklom. Zákazníci môžu parkovať v podzemnej garáži centra Promenáda.

V ponuke novej predajne Tesco budú okrem kvalitných čerstvých a trvanlivých potravín či grilu aj produkty pre ľudí so špeciálnymi výživovými potrebami. Tesco zákazníkom na Slovensku prináša najnovšie trendy v nakupovaní. Aj v novom supermarkete v nitrianskej Promenade sú k dispozícii inovácie ako nákup so Scan&Shop – vďaka aplikácii v smartfóne – či štyri samoobslužné pokladne. Samozrejmosťou bude aj zberný automat na vrátenie plastových fliaš a plechoviek.

Tesco pri príležitosti otvorenia nového obchodu podporí nitrianske Divadlo A. Bagara – z každého nákupu nad 10 eur v termíne od 12. do 14. mája 2022 daruje Tesco 1 euro na podporu divadla. „Tešíme sa, že spoločnosť Tesco sa rozhodla poskytnúť pomoc Divadlu Andreja Bagara v Nitre, ktoré je najväčšou kultúrnou inštitúciou v Nitrianskom kraji. Posledné dva roky boli pre koronakrízu veľmi náročné, aj preto sme vďační, že prostriedky môžeme využiť na podporu predstavenia a akcie pre rodiny s deťmi,“ spresňuje koordinátorka marketingu Divadla Andreja Bagara v Nitre Hana Kocincová.

Tesco dnes (12. mája 2022) v Nitre otvára tretiu predajňu Tesco dnes (12. mája 2022) v Nitre otvára tretiu predajňu Tesco dnes (12. mája 2022) v Nitre otvára tretiu predajňu