Koncom roka 2018 oznámila spoločnosť Nitra Invest, s.r.o. zámer výstavby Pantera Business District, ktorého súčasťou mala byť aj nákupná zóna Pantera Retail park a Hornbach. Na už neaktuálnych vizualizáciách je zobrazený Decathlon, Billa, Asko, DM a ďalšie.

Vo výstavbe je zatiaľ len predajňa Hornbach, otvorenie je naplánované na február 2022. Decathlon otvorí predajňu v OD Tesco.

Spoločnosť Hornbach odkúpila vyše 3,3 hektára pozemkov v komerčnej zóne Pantera Business District zameranej najmä na maloobchod, služby a širšiu vybavenosť. Zóna sa rozprestiera na približne 30 hektárovom páse medzi rýchlostnou cestou R1A (severný obchvat Nitry) a Strategickým parkom Nitra-Sever (Jaguar Land Rover, Foxconn, Marel, a ďalší).

"Vo vysokom štádiu pripravenosti je aj Retail Park s väčším množstvom nájomcov. Po odznení pandemickej situácie a stabilizácii v maloobchode bude Nitra Invest v tomto zámere pokračovať. Pribudne aj čerpacia stanica a vysoko kapacitné umývacie linky osobných a nákladných aút, ako aj prevádzka rýchleho občerstvenia", informoval portál Nitralive pán Ščurka zo spločnosti Nitra Invest.

Okrem týchto projektov v súčasnosti ešte zostáva dostupných približne 15 hektárov pripravených na ďalší rozvoj v tejto zóne.


Hornbach Nitra, výstavba, 7. jún 2021

Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba


Hornbach Nitra, výstavba, 18. apríl 2021

Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba Hornbach Nitra, výstavba



Zdroj: Nitralive.sk