V Priemyselnom parku Sever plánuje spoločnosť Nitra Invest postaviť menšie nákupné centrum a výrobnú prevádzku s ubytovňou. Tento zámer prezentuje na svojej webovej stránke a tiež na enviroportal.sk.

Nákupné centrum v štýle Family center na Klokočine by malo vzniknúť pri tento rok otvorenom novom napojení PP Sever na R1A.

PP Sever PP Sever


Priestory budú mať obchodnú plochu do tritisíc štvorcových metrov a bude tu zhruba osem prevádzok, povedal pre agentúru SITA konateľ spoločnosti Nitra Invest Ondrej Ščurka ml. Ako ďalej dodal, potvrdená je predajňa potravín, záujem má drogéria a lekáreň, pribudnúť by mohla reštaurácia a iné.


Výrobná prevádzka s ubytovňou

V súčasnosti spoločnosť Nitra Invest pracuje aj na výrobnej prevádzke s ubytovňou, malo by ísť o dva osempodlažné objekty ubytovne s celkovou kapacitou 1000 lôžok. V objekte budú umiestnené výrobné priestory, určené pre výrobu elektroniky. Vo výrobe sa uvažuje s čistou dielenskou výrobou. Predpokladaný termín zahájenia stavby je júl 2018 a zahájenie prevádzky január 2019.

V budúcnosti plánuje Nitra Invest postaviť aj materskú školu a hotel. Vyplýva to zo zámeru, ktorý spoločnosť zverejnila na svojej webovej stránke.

PP Sever



Zdroj: Nitralive.sk, webstránka Nitra Invest, EIA enviroportál