Jaguar Land Rover bude na tohtoročnom veľtrhu práce Job Expo počas 26. a 27. apríla hľadať tristo pracovníkov. Návštevníci tohto nitrianskeho veľtrhu si tak budú môcť pri stánku tejto britskej automobilky pozrieť aj Land Rover Discovery, ktorý sa od konca tohto roka bude vyrábať v nitrianskom závode. Automobilka je na veľthru v nitrianskom Agrokomplexe prítomná už po druhýkrát.

Návštevníci podujatia sa u zástupcov spoločnosti môžu informovať o bližšom popise ponúkaných pozícií, o sociálnom programe a tiež priamo na mieste vyplniť žiadosť o zamestnanie. Okrem náborového tímu Jaguar Land Rover Slovensko a konzultantov z partnerských agentúr sa podujatia zúčastnia aj inžinieri z prevádzok, s ktorými môžu záujemcovia o prácu absolvovať krátke interview priamo na mieste v stánku.

Automobilka hľadá ľudí, ktorí sa chcú stať súčasťou procesu nastavovania výroby už od jej začiatkov. Nemusia mať skúsenosti z automobilového priemyslu, avšak pozitívny prístup k práci. Je preňu tiež dôležité oslovovať aj ženy, ktoré chceme podporiť v rozhodnutí začať pracovať v technologicky orientovanej spoločnosti.

V súčasnosti má Jaguar Land Rover otvorených vyše 45 typov pracovných pozícií a spolu ponúka 150 pracovných miest vo výrobnej aj nevýrobnej oblasti. Pre nitriansky závod hľadá operátorov výroby do karosárne, montáže a lakovne. Ďalej tiež potrebuje obsadiť pozície na kvalite, logistike, v oblasti priemyselného inžinierstva a rovnako ponúka niekoľko miest v administratíve. Všetkým zamestnancom spoločnosť ponúka komplexný systém odmeňovania. Jeho finančnú časť tvorí mesačná mzda, ktorá sa pre kvalifikovaných robotníkov a výrobných pracovníkov bude pohybovať v rozmedzí od 900 po 1 800 EUR v priemere za mesiac, v závislosti od pracovnej pozície a skúseností. Medzi ďalšie benefity patria doplnkové dôchodkové, úrazové či životné poistenie. Nefinančnú časť tvorí napríklad aj pestrá ponuka vzdelávania, možnosť získania skúseností a kariérne možnosti v globálnom prostredí. Širokú škálu zamestnaneckých výhod budú dopĺňať zmluvná autobusová doprava, ďalšie benefity podľa individuálnych potrieb a flexibilné pracovné modely, ktorých cieľom je zjednodušiť súlad mezi súkromným a pracovným životom.

Účasť Jaguar Land Rover na Profesia days 2018 je súčasťou náborovej kampane, ktorú britská automobilka odštartovala v októbri minulého roka. Jej cieľom je do konca roka 2020 pre potreby nového závodu v Nitre zamestnať 2800 pracovníkov. Podrobnejšie informácie o ponúkaných pozíciách a o možnostiach ako si podať žiadosť, nájdete na kariérnej webovej stránke spoločnosti: http://www.profesia.sk/praca/jaguar-land-rover/C204862



Zdroj: JLR