V apríli sa konečne začalo s dlhoočakávanou výstavbou cyklotrasy, ktorá spojí nitriansku Sihoť s Priemyselným parkom. Ide o druhú etapu cyklotrasy, tá prvá spája PP Sever s Dražovcami (Kultúrna ulica). Prvý krát sme o tejto cyklotrase písali ešte v roku 2016. Kompletné informácie nájdete v článku Cyklotrasa Nitra - Dražovce, I. a II. etapa.

Nakoľko aj mesto aj iné médiá informujú nesprávne, upresním dĺžku cyklotrasy aj úseky: I. etapa je v prevádzke, začína pri Šindolke, prechádza popod nový cestný nadjazd na I/64 a končí na úrovni automobilky Jaguar Land Rover resp. priamo pri závode, druhá vetva ide vpravo smer mestská čast Dražovce. Po Kultúrnu ulicu chýba 76,6m. Tento úsek sa postaví spolu s I. etapou, ktorá začína pri budove ZsVak pri Sihoti a napojí sa na existujúcu I. etapu za Šindolkou.

Práce majú podľa informácií z mesta trvať 3 mesiace, v lete by sme sa tak mohli po novej cyklotrase voziť.

Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce Začali sa práce na výstavbe cyklotrasy Nitra-Sihoť - Dražovce



Zdroj: Nitralive.sk