Dňa 29. apríla 2022 otvoril návštevníkom svoje presklenené brány špecialista na outdoor, ski a prvá bežecká špeciálka v nitrianskom kraji, predajňa BELDA SPORT na ulici Malíkova v Nitre. Po prvýkrát sa tak obchod presúva do vlastnej budovy. Okrem širokého výberu značiek zvučných mien, ako je napríklad Sportalm Kitzbuhel, Goldbergh, ON running, HOKA ONE ONE, Ortovox, Karpos, Dynafit, Salomon či Salewa (a mnohé ďalšie), sa na ploche 650 m2 môžete tešiť na profesionálny a priateľský prístup a tiež na množstvo zaujímavých akcií a zliav pri príležitosti slávnostného otvorenia predajne.

Nová prémiová predajňa uspokojí nielen všetky Vaše športové vášne, ale tiež polahodí Vášmu oku. Nadčasový, čistý a industriálny design predajne vo Vás ihneď vyvolá pocit, že tu ste na tom správnom mieste, kde sa spája profesionalita s perfektným výberom. A práve táto túžba po dokonalej prezentácii širokého spektra športového tovaru a bezchybného servisu pre zákazníkov, bola jednou z hlavných motivácií majiteľov Jozefa a Dagmar Belanových. Tí sa rozhodli i napriek neľahkým časom pandémie vybudovať jedinečné miesto, ktoré bude slúžiť nielen ako predajňa športového tovaru, ale tiež ako miesto pre rôzne druhy eventov, od módnych prehliadok nových kolekcií exkluzívnych značiek až po vytvorenie a stretávanie sa športových komunit z celej Nitry. V pláne toho majú naozaj veľa.

Belda sport Nitra

„V našej predajne sa pripravte na zážitok z nákupu. V priateľskej atmosfére rodinnej firmy, pri šálke dobrej kávy, Vám náš profesionálny personál nájde presne to, čo hľadáte a môžete sa spolahnúť, že neodídete s niečím, čo by sme najprv sami neotestovali alebo nedali vlastným deťom“ hovorí majiteľ a zakladateľ firmy Jozef Belan.

Jarné a letné mesiace budú patriť behu, outdoorovým športom a horskej cyklistike. Pri výbere športovej obuvi je podstatná aj správna vložka vhodná pre odlišné typy klenby. S výberom správnej vložky bude pomáhať profesionálna dynamická analýza chodidla prístrojom Currex, vďaka ktorej je možná diagnostika klenby behom pár sekund.

V zimných mesiacoch Vám v BELDA SPORTe poradia s výberom prvotriedneho lyžiarskeho, snowboardového, skialpinistického vybavenia a pomôžu i s úpravou lyžiarok na mieru. Spoľahnúť sa môžete na bohatý výber z požičovne lyží a skialpinistickej výbavy. O autorizovaný servis Vašich lyží a ďalšieho zimného vybavenia sa postarajú stroje tej najvyššej kvality značky Wintersteiger a Reichmann.

Rodinná firma BELDA SPORT vstúpila na trh v roku 1996 ako jedna z prvých športových predajní v Nitre a okolí. Firma má silné športové pozadie: založil ju športovec, hádzanár s manželkou Dagmar, vášnivou lyžiarkou. Viac ako 25 rokov sa pohybujú v oblasti športového tovaru a robia všetko pre to, aby sa zákazníci radi vracali a dôverovali im. Do nakupovania oblečenia a športových potrieb sa snažia vrátiť osobný prístup, vzťah, dôveru a pridanú hodnotu. Spokojnosť zákazníka nie je pre nich „len“ cieľ, je to ich cesta a filozofia.

Otváracia doba: Pondelok až sobota, 10 až 19:00 hod.
Webstránka / e-shop: www.belda.sk

Belda sport Nitra Belda sport Nitra