˃˃˃Fotogaléria z 1.8.2010˂˂˂

Po 7 rokoch úspešnej organizácie takýchto jázd v hlavnom meste sa organizátori akcie bratislava-inline s generálnym partnerom Západoslovenskou energetikou, a.s. rozhodli podnietiť aj iné mestá k večernému korčuľovaniu s výbornou atmosférou. Minulý rok sa plánovaná rovnaká akcia nekonala kvôli zlému počasiu.

Jazda večernou Nitrou na kolieskových korčuliach sa bude konať v nedeľu 1.8.2010. Stretnutie korčuliarov bude od 18.00 na parkovisku pred zimným štadiónom, Podzámska ul. Štart jazdy NR-inline bude presne o 19.00. Trasa, po ktorej sa pôjde, meria približne 10 km a vedie cez mestský park, po Nábreží mládeže na Výstavnú ulicu a späť na miesto štartu. Jazdiť sa bude v sprievode polície, inline teamu, zdravotníkov i sanitky. Tempo bude primerané rôznym schopnostiam korčuliarov, jazda však nie je pre úplných začiatočníkov. Korčuľovať sa bude približne 1,5 hodiny a na záver čaká všetkých účastníkov malý darček a nápoje – pitná voda od Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti a Coca-Cola.

Pre účasť nie je potrebná žiadna registrácia ani poplatok, treba len prísť s dobrou náladou a korčuľami a vychutnávať si pohľad na večernú Nitru z inej perspektívy. „Veríme, že Nitrania prídu odskúšať, aké to je jazdiť na korčuliach po cestách, kade sa bežne vozia autom alebo MHD. Je to ozaj výnimočný pocit“, povedal Marek Majerčák, jeden z organizátorov akcie.

alt

Druhá jazda v Nitre ja naplánovaná na sobotu 28.8.2010, štart bude na Mikovíniho ulici na Klokočine, kde sa bude konať tradičný jarmok.

Všetky informácie o jazde NR-inline:
www.bratislava-inline.sk/nitra
http://www.facebook.com/event.php?eid=100612583330958&ref=ts

viac informácií Vám radi poskytnú:
Lea Hurbanová
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
0903 776 055    Marek Majerčák
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
0903 797 088