„HIP HOP do tvojej hlavy“ ti prináša okrem kvalitného rapu, DJ-ov, aj 2 x krst CD, 2 x premiéra videoklipu, plus tanec a hodinový open mic

Ak si fanúšik kvalitného hip hop-u, tak si 16.marca v Nitre určite prídeš na svoje. Koná sa tu po prvý krát akcia s výstižným názvom „HIP HOP do tvojej hlavy“. Na tomto koncerte sa predstavia mená ako Osma, Momo, Zlá Strava, raper Skutek a Enkláva, spomedzi DJov budú pre vás hrať Dj IKN, Dj Rezumé, DJ Jacob Bizzare a svoj program tu má aj tanečná zostava CHIKS POWA. Hlavnou udalosťou večera bude krst Osmovho nového sólového albumu Logika vyššieho cielu, ktorý prednedávnom vydal pod nezávislým vydavateľstvom Obraz Nás RECORDS, takisto sa k nemu pridá aj raper Skutek, ktorý bude tiež krstiť svoje CD s názvom „Posláni“.

Organizátorom zjavne nestačilo a pre ľudí dali ešte ako bonus dokopy dve Akcie. Prvá bude oficiálna premiéra 2 videoklipov z produkcie vizuálneho štúdia FXTR, druhú nazvali „hodina Open mic“ ako samotný názov už prezrádza, bude z koncertu vyčlenená hodina pre raperov, ktorí by chceli prezentovať svoju tvorbu pred ľuďmi. Vstupné na akciu sú 4 eurá, tak neváhajte a prídte na skvelú HIPHOP trú skúl párty do Nitry.

Pre viac info sleduj FB osmaLVC, alebo http://www.hip-hop.sk/

Klub nová pekáreň


Hip Hop do tvojej hlavy Nitra plagát


Video



Video



Video