Prvá beseda z cyklu Ako som začal(a) - hosť Jana Martišková

V príjemnom prostredí Gio Caffé sa v utorok konala prvá beseda z cyklu Ako som začal(a), ktorej hosťom bola fotografka a blogerka Jana Martišková. Cieľom tohto dlhodobého projektu je postupné predstavenie zaujímavých neprofesionálnych umelcov, ktorí porozprávajú svoj príbeh. Projekt pripravilo občianske združenie Zelená Zebra.

Už krátko pred začiatkom bola kaviareň beznádejne plná. Na besedu spojenú aj s výstavou fotografií sa prišli pozrieť takmer všetky vekové skupiny. Celú akciu moderovala Ľubica Plencnerová.

Fotografie budú v priestoroch kaviarne vystavené až do 25. marca, takže ak ste besedu zmeškali tak nezúfajte.

Fotogaléria

Zelená Zebra je občianske združenie pôsobiace v Nitre, ktorého hlavným cieľom je prezentovať neprofesionálne umenie mladých ľudí od 15 do 26 rokov. Okrem pravidelných projektov ROCKSHAPES a FILMONÁDA organizuje čítačky, výstavy, besedy, literárne súťaže a pod. Tento rok spúšťa ZZ dlhodobejší projekt „Ako som začal(a)“, ktorý bude pravidelne prinášať inšpiratívnu besedu so zaujímavým mladým neprofesionálnym umelcom. Prvý event z projektu sa uskutoční už 26. februára 2013 v Gio Caffe v Nitre, kde sa so svojou tvorbou predstaví talentovaná fotografka a blogerka Janka Martišková.


Zdroj: Nitralive.sk