Prevádzka závodu Jaguar Land Rover v Nitre beží od dnešného dňa v mimoriadnom režime - platí povinnosť práce z domu pre všetky pozície, ktorých prítomnosť v závode nie je priamo potrebná pre výrobu automobilov. V závode platia rozsiahle protipandemické opatrenia, ktoré zahŕňajú zamestnancov, ale aj zamestnancov dodávateľských firiem pôsobiacich v areáli.

"Zamestnancom poskytujeme maximálnu podporu, akonáhle by ju v súvislosti s pandémiou potrebovali, a dodržiavame prísnu kontrolu stanovených opatrení. Od 1. 1. 2021 funguje pre našich zamestnancov špeciálna telefonická a emailová linka pre podporu zamestnancov ohľadne COVID, nahlasovanie neprítomnosti, informácie o opatreniach. Naďalej pokračujeme v pravidelnom vydávaní špeciálnych COVID správ pre našich zamestnancov, aby boli čo najlepšie informovaní," informovala Miroslavá Remenárová, manažérka Jaguar Land Rover Slovakia pre firemné vzťahy.

Z dôvodu maximalizácie ochrany zdravia zamestnancov, prebehlo 28.12.2020 dobrovoľné testovanie zamestnancov a dodávateľov; druhé kolo organizuje automobilka tento štvrtok a piatok (7.-8.1.2021).

"Pandemickú situáciu neustále monitorujeme a sme v úzkom kontakte s predstaviteľmi mesta, ako aj s regionálnym Úradom verejného zdravia SR. Sme pripravení urobiť všetko, čo je v našich silách, pre ochranu zdravia našich zamestnancov, spolupracovníkov a ich rodín," dodala Miroslava Remenárová.



Zdroj: Nitralive.sk