Žena pod vplyvom omamných látok prišla vo večerných hodinách na čerpaciu stanicu OMV pri kruhovom objazde na Bratislavskej ulici, vyliala palivo z tankovacej pištole, vytiahla zápalky a podpálila ho. Palivo sa okamžite vznietilo. Páchateľka z miesta činu ušla, krátko na to bola chytená policajnou hliadkou na Štúrovej ulici pred bytovkou. Tieto informácie nám potvrdilo niekoľko svedkov. Na mieste sme boli o 21:00 hod. a zachytili sme fotografie nižšie.

Palivo naštastie vyhorelo a neprišlo k pohrome. Na mieste zasahovali hasiči, ktorí okolie tankovacích stojanov zaplnili penou.

"Mladá žena z doposiaľ nezistených príčin vyliala na dlažbu z viacerých stojanov asi po 30 litrov benzínu a zapaľovala ich. Bezprostredne po čine ju zadržali policajti nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky. 26-ročná žena tak putovala na policajné oddelenie, kde sú s ňou vykonávané procesné úkony. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. V zmysle Trestného zákona hrozí za tento trestný čin jeden až päť rokov väzenia," uvádza polícia na svojej FB stránke.

Požiar OMV Nitra Požiar OMV Nitra Požiar OMV Nitra Požiar OMV Nitra Požiar OMV Nitra






Zdroj: Nitralive.sk