Bronzer je produkt, ktorý by mal byť v taške každého dievčaťa. Bez ohľadu na počasie vám umožňuje dodať pokožke opálený vzhľad a v závislosti od textúry - matnej alebo s reflexnými časticami - môže byť použitý na dodanie hĺbky, objemu a výraznosti v tých oblastiach tváre, kde by mali byť tiene.

Každá z nás je už zvyknutá na tonálne produkty, no mnohí tvrdohlavo ignorujú taký dôležitý prvok líčenia, akým je bronzer . Aplikácia make-upu odstraňuje prirodzené tiene a lesk, ktorý by mal byť na pokožke. Prirodzene, vizážisti prišli na to, ako to vrátiť. Na to budete potrebovať najlepšie bronzery.

Takéto produkty sa teraz vyrábajú v rôznych formách, s rôznymi textúrami a receptúrami: existujú tekuté a práškové produkty, krémové prášky a bronzery v tyčinkách. O tom, ako správne používať produkty na kontúrovanie, sme už písali a teraz sa s vami chceme podeliť o obľúbené produkty.

  1. Maybelline Fit me! Shine Free Foundation stick je možne použiť ako bronzujúci produkt. Make-upový prostriedok je vyrobený vo forme tyčinky pre ľahšiu aplikáciu. Nie raz sme hovorili o tom, že v lete by ste sa mali vyhnúť veľkému množstvu púdru, čiže bronzery budú pre vás tou lepšou voľbou. Tento stick nie je úplne bronzer, názov hovorí o tom, že je to tónový produkt, ale po výbere tmavých odtieňov sa dá použiť na kontúrovanie. Skladá sa z 30% husteho krému, takže bude veľmi ľahké ho rozmiešať.
  2. Pupa Desert Bronzing Powder je bronzujúci púder, ktorý dodá tváre odtieň prirodzeného teplého opálenia v každom ročnom období vďaka koncentrácii častíc odrážajúcich svetlo v zložení. Dobrá voľba pre letný make-up je tento najlepší bronzer.
  3. NYX powder blush odtieň TAUPE - ikonický matný šedo-hnedý odtieň. Používa ho veľa profesionálnych vizážistov. Produkt https://makeup.sk/categorys/197285/ je ideálny na modelovanie tváre s akýmkoľvek tónom pleti, pretože vôbec neobsahuje červené odtiene. Ak plánujete použiť bronzer na kontúrovanie, je to ideálny produkt pre vašu kozmetickú tašku.
  4. MILANI bronzer BRONZER XL je bronzový púder ktorý sa skladá z dvoch odtieňov: prvý - matný - ideálny na modelovanie tváre, druhý obsahuje pozlátené a medené čiastočky perlete, ktoré dodajú pokožke žiarivé opálenie. Ideálne je používať prípravok najmä v lete, kedy je veľa slnka a svetlo odrážajúcich čiastočiek nad lícnymi kosťami je jednoducho nevyhnutné.
  5. Lumene Natural Code Skin Perfector Mineral Bronzer & Blush je to bronzujúci púder, sivo hnedého odtieňa zvýrazní kontúry tváre a lícenka bledoružového odtieňa jej dodá jas a sviežosť. Vďaka ľahkému, ošetrujúcemu zloženiu s minerálmi, neupcháva póry a umožňuje pokožke dýchať. A vy a ja vieme, že sú to rôzne veci!
  6. L'Oreal Paris Glam Bronze Poudre Duo Soleil - tento bronzujúci púder sa skladá z dvoch harmonických nematných odtieňov, ktorých súčasťou sú medené čiastočky perlete. Dodávajú pokožke žiarivé opálenie. Ľahká textúra tohto púdru dobre sedí, prispôsobuje sa prirodzenej farbe pleti a poskytuje permanentný make-up.
  7. NYX Matte Bronzer - tento najlepší bronzer sa používa špeciálne na to, aby dodal pokožke efekt opálenia. Bonusom produktu je, že ide o viacúčelový produkt, možno ho aplikovať na telo, tvár a dokonca aj na oči. Matný púder je dostupný v niekoľkých odtieňoch, dobre sa nanáša a vydrží po celý deň. Dá sa použiť nielen v lete, pretože matná textúra umožňuje použiť púder ako prostriedok na modelovanie tváre.
  8. Collistar Bronzing Cream Powder Spf 15 - ľahký krémovo-púdrový bronzer je schopný dodať pokožke bronzový odtieň, čím vytvára efekt prirodzeného opálenia. Produkt je krémový, takže pokožku dobre hydratuje a vyživuje, ale nemali by ste ho používať počas dažďa alebo na pláž , nestojí to za to, lebo môže tiecť.
  9. IsaDora Bronzing Powder - bronzujúci púder, bohatý na pigmenty, vhodný na tvár aj telo. Obsahuje jemne rozptýlené trblietavé čiastočky, ktoré odrážajú slnečné žiarenie a dodávajú pokožke svieži a opálený vzhľad.
  10.  Smashbox Halo Hydrating Perfecting Bronzer - bronzujúci sypký púder efektívne skrýva drobné nedokonalosti tváre, bohato hydratuje a obohacuje pokožku o užitočné zložky. Perfektne sedí na pokožke a vydrží po celý deň. Má matnú textúru a ako všetky púdrové produkty značky, maskuje pigmentové škvrny, začervenanie a vrásky, vďaka čomu je pleť na tvári dokonalá. 

Tieto produkty nájdete v našom internetovom obchode Makeup.sk.