Slovenská sieť predajní farmárskych výrobkov FARMFOODS – Výnimočné potraviny otvára novú interiérovú predajňu v Nitre, v OC Promenada. Špecifickosť konceptu predajní spočíva v predaji kvalitných potravín, ktoré sú vyrobené v maximálnej možnej miere bez konzervantov, „E-čok“ a bez geneticky modifikovaných organizmov (GMO).

FARMFOODS


ŠIROKÝ SORTIMENT VÝNIMOČNÝCH VÝROBKOV

Ponuku FARMFOODS tvoria produkty z vlastných zvierat a plodín vyrobené výlučne vo svojich výrobných prevádzkach. A je skutočne rôznorodá – nájdete v nej mäsové výrobky, mliečne produkty, syry, jogurty, chlieb a pečivo, hotové jedlá, ale aj medy či víno. Takmer 600 druhov výrobkov vlastnej výroby dopĺňa kvalitný sortiment od iných slovenských výrobcov.

FARMFOODS


PÚTAVÝ PROGRAM PRE DETI A SÚŤAŽE O ZAUJÍMAVÉ CENY

V rámci otvárania novej predajne sa návštevníci budú môcť tešiť aj na zaujímavý sprievodný program. Pre zákazníkov sú pripravené darčeky k nákupu a tiež súťaž o 20 nákupných poukážok.

FARMFOODS

Deti sa zas budú môcť zapojiť do zábavných aktivít, pri ktorých sa dozvedia veľa nového o práci farmárov a výrobe potravín a zároveň získajú praktické darčeky. Návštevu novej prevádzky siete výnimočných potravín si zákazníci budú môcť zvečniť pri tématickej fotostene.

Delikátnou „čerešničkou na torte“ bude ochutnávka rôznych druhov výrobkov FARMFOODS. Tá bude pre zákazníkov v predajni dostupná aj v nasledujúcich týždňoch.

FARMFOODS


ZAUJÍMATE SA O ZLOŽENIE POTRAVÍN?

Čítate etikety na potravinách? Viete, že rovnaké typy výrobkov sa v rôznych obchodných reťazcoch môžu líšiť svojím zložením? Keďže vo FARMFOODS je hlavným cieľom najvyššia kvalita výrobkov, od začiatku budovania reťazca sa dbá na každý detail vo výrobnom procese a jedinečnosť vlastných postupov nad rámec platných noriem.

FARMFOODS

Zodpovedný prístup a filozofia Farmfoods konceptu sa premietajú do starostlivosti o pôdu, pestovania rastlín, kŕmenia a welfare chovu zvierat, hygieny, technológie výroby, využívania obnoviteľných zdrojov a nenarušenej krajiny.

FARMFOODS


VYSLEDOVATEĽNOSŤ JE ZÁKLAD

Pôvod výrobkov vo FARMFOODS je vždy jasne preukázateľný. Vďaka etiketám, infokiosku a webovej stránke viete presne o každom výrobku, z akých surovín je vyrobený. Keď kupujete potraviny FARMFOODS, viete, čo jete.

FARMFOODS


SME TU PRE VÁS AJ V NITRE

Poctivé potraviny FARMFOODS nájdete v Nitre v OC Promenada, na prízemí vedľa predajní DM a CCC. Predajňa je otvorená od pondelka do nedele v čase od 9:00 do 21:00. Navštívte nás, zaujímajte sa o etikety na výrobkoch a spoznávajte výnimočnosti produktov FARMFOODS. Viac na https://www.farmfoods.sk/ a Facebooku FARMFOODS – výnimočné potraviny