Finančnú poradňu tvorí tím kvalifikovaných odborníkov v oblasti financií, ktorí sa už roky venujú poradenstvu a správe financií.

Ku klientom pristupujeme ako k našim partnerom, s radosťou im pomáhame prijímať správne rozhodnutia vo svete financií, vďaka čomu šetria na finančných produktoch, ktoré využívajú, aj niekoľko stoviek eur ročne.

Našim klientom radíme ako sa orientovať v ponukách bánk, poisťovní, či stavebných sporiteľní. S nadšením sa venujeme téme dôchodkov, sporeniu, investovaniu a budovaniu majetku tak, aby naši klienti mohli žiť život podľa vlastných predstáv.

Bezplatnou a nezáväznou konzultáciou s našími odborníkmi, získate prehľad a tiež aj úsporu na produktoch, ktoré buď využívate alebo ich eštelen plánujete riešiť v budúcnosti.

Kontakt:

Ing. Roman Szolloši - regionálny riaditeľ, tel. 0911 224 140, mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Web stránka
Facebook stránka


Súťaž o pobyt v Top Hotel Bystrá*** s neobmedzeným vodným a saunovým svetom v nádhernej doline Nízkych Tatier pod Chopkom prebieha dňa 3.10.2020 od 10:00 hod. na našej FB stránke Nitralive.sk


VÝHERCOM sa stáva Katarina Korencikova Kretterova. Gratulujeme.


Detaily súťaže a zoznam výhier v tomto článku.

* Facebook nemá voči súťažiacim žiadne záväzky. Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená, spravovaná, ani nijako inak spojená s Facebookom.