V našom rodinnom a detskom centre Motolino Vás čaká kopec zábavy. Rodinné centrum je určené pre všetky vekové kategórie detí – u nás nájdete množstvo atrakcií vonku aj vo vnútorných priestoroch, kde sa vaše deti kreatívne a bezpečne zahrajú. Vnútri si môžu deti užiť aktívny pohyb, aj keď je vonku zlé počasie. U nás nájdete množstvo hračiek, veľké ihrisko s trampolínami a preliezkami a dokonca aj detské kino.

Rodičia si počas toho ako sa detičky hrajú oddýchnu pri kvalitnej káve, osviežujúcej limonáde, ovocnej šťave, či koláčiku. Pre hladošov pripravíme aj dobré panini, alebo si jedlo k nám môžte objednať s reštaurácií s ktorými spolupracujeme – talianske jedlo alebo pizza z Tantal-u, alebo chutné sushi z Koisushi.

Detské centrum organizuje aj pravidelné aktivity pre mamičky na materskej dovolenke a ich detičky a tiež u nás môžete zažiť dobrý detský koncert alebo divadlo – pre aktuálny program sledujte našu sekciu Novinky.

Našou obľúbenou činnosťou je organizovanie detských osláv, ktorú vám vieme pripraviť presne podľa Vašich predstáv (alebo predstáv Vášho drobca :)) – zabezpečíme animátorku, maľovanie na tvár, kúzelnika alebo úžasnú výzdobu. Viac v sekcii Oslavy. Novinkou je možnosť usporiadať oslavy pre dospelých, alebo rodinné oslavy.

Potravinárska 6
Nitra

Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Objednávky: 0905552115

Otváracie hodiny:

Po, Ut, Štv, Pi:9:00 – 19:00
Streda:9:00 – 19:00
So:9:00 – 19:00
Ne:9:00 – 19:00

FB stránka
web stránka

Motolino Nitra


Súťaž o 2x permanentka v hodnote 25 € do Motolina prebieha dňa 14.9.2020 od 10:00 hod. na našej FB stránke Nitralive.sk


VÝHERCOM sa stáva Zuzana Petrikova. Gratulujeme.


Detaily súťaže a zoznam výhier v tomto článku.

* Facebook nemá voči súťažiacim žiadne záväzky. Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená, spravovaná, ani nijako inak spojená s Facebookom.