Ružová cukráreň Nitra.

V našej Ružovej cukrárni v Nitre nájdete vždy čerstvé zákusky. Zákusky klasické, zákusky šľahačkové, makarónky a výnimočné francúzske zákusky. Medzi obľúbené zákusky našich zákazníkov v Nitre patria krémeše, veterníky, tvarohové rezy, ovocné rezy a francúzske dezerty, ktorých chuť očarí každého. K nám zákazníci chodia nie pre zákusky ale pre zážitok z chuti.

K zákuskom neodmysliteľne patrí skvelá káva, v letných dňoch osvieži domáca limonáda, pravý ľadový čaj a naopak zas v zime zahreje horúca čokoláda a výborný čaj.

Samozrejme, že v našej cukrárni myslíme na všetkých. Preto v ponuke nájdete cheesecake, ktoré ponúkame aj v bezlepkovej prípadne bezlepkovo – bezlaktózovej variante. Taktiež výborné koláče bez múky, ktoré chutia každému.

Úžasné tradičné štrúdle v troch variantoch nájdete v našej cukrárni vždy čerstvé.

Torty v Nitre na poslednú chvíľu? Hotové torty v Nitre nájdete v našej ponuke takmer každý deň. Hotovú tortu si viete objednať s dodaním do 1 až 2 pracovných dní.

Ak chystáte akúkoľvek oslavu určite Vám príde vhod možnosť si objednať v Ružovej cukrárni zákusky, torty, banketové zákusky. Budeme radi ak nám zveríte prípravu zákuskov formou cateringu na Vašu oslavu alebo formou Sweet baru na svadbu. K svadbe neodmysliteľne patria aj výslužky.

Novozámocká 67
(oproti mraziarniam)
949 05 Nitra Krškany

Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Objednávky: 0911 11 90 20

Otváracie hodiny:

Po – Pi – 9:00 – 18:00 hod.
So – 9:00 – 13:00 hod.
Ne – zatvorené

FB stránka
web stránka

Ružová cukráreň Nitra


Súťaž o 20 ks karamelový veterník v celkovej cene 49 € prebieha dňa 13.9.2020 od 10:00 hod. na našej FB stránke Nitralive.sk


VÝHERCOM sa stáva Ľubica Dobrá Marenčáková.


Detaily súťaže a zoznam výhier v tomto článku.

* Facebook nemá voči súťažiacim žiadne záväzky. Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená, spravovaná, ani nijako inak spojená s Facebookom.