Gravity Laser Aréna
Levická 1631/7
Nitra

Rezervácie:
+421 944 412 005
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac info na www.gravitylaserarena.sk

Laser Aréna ponúka výnimočné prostredie pre hru známu ako Laser Game alebo tiež Laser Tag. Naša Aréna ponúka adrenalínovú hru pre až 12 hráčov, v ktorej hráči strieľajú proti sebe laserovými zbraňami.

900 sekúnd hry, laserová zbraň, tlkot srdca, duniaca hudba, adrenalín v krvi, mihajúce sa svetlá nepriateľských viest... To je Gravity Laser Aréna Nitra! :-) To všetko a oveľa viac na vás čaká v našej unikátnej hi-tech aréne s tunelom a obrou viacúrovňovou prekážkou s 3 rampami!

Beháte medzi prekážkami, skrývate sa, komunikujete so svojim tímom a snažíte sa zasiahnuť protihráčov, ktorí majú jediný cieľ – zasiahnuť vás. Laser Game je jednou z najadrenalínovejších a najzábavnejších športových hier súčasnosti.

Cieľom hry je postrieľať ostatných hráčov v Aréne v čase 15 minút. Máte na sebe vestu a v ruke zbraň, s ktorou strieľate po protihráčoch v Aréne. Hra je určená pre jednotlivcov aj tímy, najlepšie si hru užijete v počte 8 hráčov, čím je vás viac, tým lepšia akcia.

Hracia časť má 670 m2 a celková plocha Arény je veľká 1 050 m2! Najväčšia Laser Aréna s indoorovým laser-systémom LaserMaxx na Slovensku a v Česku.


Gravity Laser Arena Gravity Laser Arena Gravity Laser Arena Gravity Laser Arena Gravity Laser Arena Gravity Laser Arena Gravity Laser Arena


Graviton — zlé, červené oko Arény

Graviton je špeciálny interaktívny prvok v Aréne, ktorý má na svedomí niekoľko životov našich hráčov v Aréne. Samozrejme len v rámci výsledného skóre :-).

Gravity Laser Arena


Výherci súťaže o 5x 2vstupenky:

Gabriela Scott
Jan JAnio
Pavol Ščasný
Michaela Čurgaliová
Henušik Magyariová

Gratulujeme!

Lokalizácia na mape




Zdroj: PR článok