Detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre sa nachádza medzi areálom Polygonu a bytovým domom číslo 66 až 74. Vstup na ihrisko je od výškového paneláku na rohu ulíc Štefánikova a Coboriho.

V roku 2018 sme sa zapojili do grantového programu Mením moje mesto, pomocou ktorého sme na ihrisku preinvestovali 5000€. Na ihrisku vtedy pribudli: drevený domček so šmýkačkou a lezeckými prvkami, lavičky, piknikové stoly, solárne LED osvetlenie, smetná nádoba.

V mesiacoch jún a júl 2020 bol vymenený starý asfalt na hracej ploche na ihrisku za nový, vyznačené boli čiary na basketbal a futbal. Na ihrisku sa nachádzajú basketbalové koše a nové futbalové brány.

Vybavenie ihriska:

- drevený domček so šmýkačkou a lezeckými prvkami
- menšia šmýkačka do pieskoviska
- 2x hojdačka
- 2x hojdací koník
- 6x lavička
- 1x veľký piknikový stôl
- 2x detský piknikový stôl
- 3x solárne LED osvetlenie

Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto) Tip na výlet: detské ihrisko na Štefánikovej ulici v Nitre (Staré mesto)