Výnimočná a´cappella vokálna skupina interpretujúca vo svojom repertoári rock, pop, jazz a gospel v pestrej ponuke štýlu tzv. A´cappella Light pripravuje už v poradí ôsmy album s názvom „A Cappella Fever“.

Koncert k vydaniu nového albumu sa uskutoční v Nitre dňa 29. novembra 2017 v Klube Nájomná jednotka 210, OC MAX Nitra.

Udalosť na FB: TU

Lístky kúpite TU

Skupina pôsobí na Slovensku od roku 1990 a od svojho založenia pravidelne brázdi javiská a scény doma i v zahraničí navštíviac temer všetky Európske krajiny vrátane Anglicka, Belgicka, Španielska, Talianska /Vatikánu, Švédska, Nórska, Nemecka, Poľska, Maďarska, Rakúska, Českej republiky, Srbska, pričom v zámorí účinkovala trikrát v Kolumbii, rovnako trikrát v Mexiku, v Japonsku a uskutočnila po tri roky za sebou koncertné turné po najväčších mestách Východného aj Západného pobrežia Austrálie (Sydney, Melbourne, Canberra, Perth). V máji 2008 skupina mala možnosť účinkovať ako hosť koncertu Bobby McFerrina v NTC Bratislava. Na CD skupiny Desmod „Javorový album“ teleso naspievalo ako hosť a´ cappella verziu skladby „Posledná“.

Close Harmony Friends nahrali 7 albumov, ktoré reflektujú ich spevácky talent a všestrannosť. V roku 2008 skupina nahrala prvé slovenské a cappella DVD s názvom „Live in Bratislava“. Na koncerte plnom squelej hudby budú znieť v ohňostroji tónov prevažne skladby z pripravovaného albumu.

Viete, že:

1) Close Harmony Friends účinkovali na všetkých svetadieloch okrem Antarktídy?
2) členom Close Harmony Friends je už dlhé roky hlásateľ RTVS - Slovenského Rozhlasu Rado Tomeš?
3) historicky prvým a cappella „beat boxerom „ na Slovensku bol člen Close Harmony Friends dnešný manažér telesa Feri Vlasák?
4) Close Harmony Friends spievalo pred publikom v ktorom sedel Franco Nero a Milla Jovovich?
5) členkou je aj Eva Pacovská, ktorá hudobne aj vokálne naštudovala muzikál „Povolanie Pápež“ v DAB Nitra?
6) členku telesa Evu Pacovskú môžete pravidelne vidieť v obľúbených programoch TV Markíza „Susedské prípady“ a „Rodinné prípady“?
7) Mario Fančovič je dlhoročným členom Mestského divadla v Badene a hovorí perfektne nemecky?


Súťaž

2 lístky vyhráva: Miloš Dovičovič