Už po tretí krát sa 30.9.2017 v Nitre na námestí uskutoční moderný mestský trh – NITRÁNSKY RÍNEK. Organizátori podujatia manželia Pavol a Katarína Obertášoví pripravili aj na jesennom rínku pre obyvateľov Nitry a návštevníkov rínku bohatý program a množstvo zaujímavých predajcov.

Aj jesenný rínek je organizovaný vo väčšom formáte tak ako jarný nakoľko záujem predajcov rastie aj z dôvodu pozitívnych ohlasov návštevníkov a s dopytom nitrančanov po kreatívnej tvorbe malých remeselníkov a dopytu produktov malovýrobcov potravín.

Mimo bohatej ponuky rozmanitých predajcov je postarané aj o bohatý kultúrny program a to aj vďaka finančnej podpore Nadácia ZSE na zabezpečenie ozvučenia tohto podujatia. Na rínku vystúpia Míma Krajčová, Lucia Šútorová, Petra Polákova z Akadémie tanca, Notový Danny, Sara Portier & Friends, Lillyem.

Zoznam predajcov jesenného Nitránskeho rínku nájdete TU.

Usporiadatelia pozývajú všetkých obyvateľov Nitry aj návštevníkov blízkych i vzdialených miest, aby prišli na Nitránsky rínek a svojou návštevou podporili šikovných a kreatívnych ľudí z celého Slovenska, zároveň ochutnali množstvo rínkových špecialít a lahodných nápojov. Veríme, že touto aktivitou oživíme centrum mesta a Nitránsky rínek si bude získavať viac a viac svojich priaznivcov z radov návštevníkov, ale aj predajcov a podarí sa nám z neho vytvoriť tradíciu. Poďakovanie samozrejme patrí všetkým partnerom tohto podujatia.

Nitralive.sk je mediálnym partnerom podujatia.

Link na FB udalosť.

Nitránsky Rínek 2017



Zdroj: po