21. medzinárodný veľtrh nábytku a bytových doplnkov na Agrokomplexe v Nitre

Na dvadsiatom prvom ročníku veľtrhu Nábytok a bývanie v Nitre, sa od 8. do 13. marca 2011 budú okrem noviniek v oblasti nábytkárskych výrobkov a dizajnu predstavovať i nové témy: bývanie ako radosť, zdravé spanie či recyklované bývanie v spojitosti s úvahami o našej budúcnosti. Nové trendy vo vývoji výroby nábytku sú spojené s návratom k funkčnosti i ľudovej tvorbe. Inšpirácia retro dizajnu zo šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov, ktorý sa považuje za absolútnu špičku v dizajnovom priemysle, zhmotnia tlmené odtiene nových modelov nábytku.

Veľtrh patrí do skupiny najvýznamnejších nábytkárskych veľtrhových platforiem v strednej a východnej Európe s účasťou viac ako 400 vystavujúcich firiem zo 14 štátov, ktoré vystavujú na výstavnej ploche takmer 20.000 m2. V tomto roku uvidíme súčasný svetový dizajn, prezentovaný poprednými európskymi dizajnérmi a výrobcami zo Slovenskej a Českej republiky, Belgicka, Talianska, Francúzska, Rakúska, Nemecka, Fínska, Maďarska, Rumunska, Poľska i niektorých ázijských štátov.

Nábytok a bývanie logo

Bytex
10. výstava bytového textilu a kobercov

Fórum dizajnu
14. výstava nábytkového dizajnu

Otváracia doba: 8.–13. marca 2011, denne od 09:30 do 18:00 hod.

8. marec je deň pre novinárov a odborníkov

Vstupné:

Plné vstupné: 4 € / 1 os.
Zľavnené vstupné: 2 € / 1 os., študenti stredných a vysokých škôl s platným dokladom o štúdiu

Viac o vstupnom TU

Novinkou výstaviska bude otvorenie novej Kongresovej haly Agrokomplexu, ktorá je vyvrcholením prvej etapy prestavby pavilónu K na kongresové centrum. Moderná kongresová sála je najväčšou v Nitre s maximálnou kapacitou 400 osôb, celoročnou prevádzkou a kompletnými kongresovými službami.

Mapka areálu výstaviska Agrokomplex

Výstavisko Agrokomplex mapka Nábytok a bývanie



Tlačová správa v PDF súbore

Nábytok a bývanie 2011 - tlačová správa

www.agrokomplex.sk



Zdroj: Agrokomplex Nitra