Situácia na cestách v Nitre a okolí, 14.1.2013

Nitra v noci dostala poriadnu snehovú nádielku. Pre mesiac január to nie je nič nezvyčajné, situáciu na cestách však počasie skomplikovalo aj dnes. Cesty v centre mesta boli prevažne mokré s tenkou vrstvou snehu, horšie to však tradične vyzeralo na Zobore a Klokočine.

Ako nás informovali čitatelia na Facebooku, na Klokočine meškala MHD, cesty boli neodhrabané, neposypané, kamióny krížili cestu. Na Chrenovej okrem ciest nie sú odhrabané ani chodníky medzi činžiakmi. V Lužiankach spoje nechodili vôbec. Sťažujete sa na neupravené cesty v celej Nitre a okolí.

Rýchlostná komunikácia R1 od Nitry po odbočku na Báb bola neupravená. Za križovatkou Báb skončil kamión v priekope. Polícia musela dočasne uzatvoriť cestu, aby kamión dostali naspať na cestu. Cesta v tomto úseku je už prejazdná.

Kamión skončil v priekope pri obci Báb

R1 Báb kamión v priekope


Snehová nádielka na sídlisku Klokočina (foto: Ľubomír Miškolci)

R1 Báb kamión v priekope


Na Hlohoveckej ceste v smere na Hlohovec za reštauráciou Hoffer a na ceste z Lehoty do Nitry uviazli 3 kamióny. Pre nákladnú dopravu neodporúča polícia úsek Nitra - Dražovce - Dolné Lefantovce. Informuje o tom portál SME.sk


Fotogaléria - R1 za Nitrou smer Trnava

Video (čas 3:10 kamión v priekope)




Zdroj: Nitralive.sk